Light Dark

AFI Europe România va demara, în curând, lucrările de construcție pentru primul proiect imobiliar rezidențial de pe piața locală. Acesta va fi amplasat în zona de nord-vest a Capitalei.

Reprezentanții companiei au primit autorizația de construcție pentru proiectul AFI City care va fi realizat în două etape. Lucrările pentru prima fază vor fi demarate în următoarele două luni și au în vedere construirea a 190 de apartamente și a 228 de locuri de parcare supraterane.

“În prezent, construim 1.000 de apartamernte în Belgrad, Cracovia, Riga și Praga, o dovadă a încrederii pe care oamenii din regiunea Europei Centrale și de Est o au în compania noastră și a faptului că am reușit să ne ridicăm la standardele lor. Ne dorim să aducem acest lucru și în România și să oferim oamenilor casa pe care o caută”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România, potrivit unui comunicat de presă.

AFI City va fi amplasat pe bulevardul Bucureștii Noi, pe un teren de 148.000 de mp, și va avea acces rapid la artere principale de circulație, precum Bulevardul Bucureștii Noi, Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Poligrafiei și DN1. În plus, o stație de metrou se va afla chiar în fața complexului.

Printre facilitățile de care vor beneficia locuitorii ansamblului rezidențial se numără un loc de joacă pentru copii prevăzut cu spațiu de relaxare pentru adulți, magazine și supermarketuri și o serie de facilități sportive.

AFI City va cuprinde locuinte de tip studio dublu, dar și apartamente cu 2 și 3 camere.

AFI Europe este activă pe piața locală, dar și în Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria și Letonia. Compania are în portofoliu peste 450.000 de mp de spații comerciale, parcuri de business și dezvoltări rezidențiale, este o subsidiară a AFI Properties și unul dintre liderii în dezvoltare, management și investiții imobiliare pe piețele din Europa Centrală și de Est.

În România, AFI Europe este dezvoltatorul mall-urilor AFI Cotroceni din București și AFI Ploiești. În prezent, compania dezvoltă un nou mall la Brașov. În portofoliul său se găsesc pe piața locală și numeroase spații de birouri.