RE/MAX România încheie un parteneriat cu Tradesilvania pentru a oferi posibilitatea tranzacționării de imobiliare cu criptomonede

RE/MAX România anunță încheierea unui parteneriat cu Tradesilvania, platformă de investiții digitale specializată în tranzacționarea criptomonedelor, prin care își propune să ofere clienților posibilitatea de a realiza tranzacții imobiliare cu active digitale.

Potrivit informațiilor transmise din partea RE/MAX România, parteneriatul vine ca urmare a mai multor solicitări și chiar tranzacții încheiate cu crypto, însă printr-un proces destul de lung și anevoios. De altfel, parteneriatele de acest tip reprezintă o tendință care se regăsește și în alte piețe unde activează RE/MAX

„Tot mai mulți vânzători și dezvoltatori imobiliari din țările vestice, și chiar din România, acceptă plata în criptomonede, tendință care se află pe un trend ascendent de o bună perioadă. Peste câțiva ani, tranzacțiile cu active digitale nu vor mai fi deloc exotice, drept urmare trebuie să ne pregătim din timp pentru noua normalitate a viitorului. Parteneriatul nostru cu Tradesilvania vine, așadar, ca o continuare a strategiei noastre de dezvoltare și deschide o nouă cale modernă de tranzacționare, sigură și eficientă pentru clienții noștri”, a declarat Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România.

Platformă de investiții digitale specializată în tranzacționarea criptomonedelor – Tradesilvania.com este prezentă în România de peste 4 ani, în Cluj-Napoca și București și oferă acces 24/7 la 56 de criptomonede, servicii OTC (over the counter), servicii de asset management, custodie și infrastructură financiară blockchain pentru persoane fizice, companii și instituții.

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])