Light Dark

RE/MAX își continuă expansiunea pe plan local și anunță deschiderea primului birou din Sibiu, a treisprezecea agenție a companiei în România.

Razvan Cuc, Director Regional REMAX RomaniaAgenția din Sibiu va deveni operațională începând din toamna acestui an, iar primul obiectiv al companiei constă în recrutarea și instriuirea de agenţi imobiliari care să răspundă nevoilor pieţei.

„Chiar dacă cele mai multe dintre birourile noastre sunt conversii, practic trecerea unor agenţii imobiliare sub umbrela RE/MAX şi adaptarea la cultura noastră, în cazul Sibiului este vorba de un start-up. Astfel, agenţia din acest oraş a fost înfiinţată de omul de afaceri Țărnaru Raul Nicuşor care deţine şi o experienţă notabilă pe piaţa de construcţii”, a declarat Răzvan Cuc (foto), director regional RE/MAX România.

Potrivit acestuia, potențialul turistic al orașului a reprezentat un motiv temeinic în decizia companiei de a-și extinde rețeaua. În plus, renumele de oraș cultural și istoric, împreună cu poziționarea Sibiului în top zece orașe ca importanță economică din țară, reprezintă principalii factori care atrag investitorii în această zonă. De asemenea, reprezentantul companiei estimează că, prin prisma acestor indicatori, segmentul imobiliar local va creşte anul aceesta cu circa 5%, atât din punct de vedere al cererii, cât și al ofertei.

Tarnaru Raul Nicusor REMAX Xux Sibiu„Mi-am dorit asocierea cu un brand de renume pe piaţa imobiliară, iar RE/MAX este singurul care se bazează pe educaţie şi cu ajutorul căruia pot contribui la schimbarea imaginii agentului imobiliar din Sibiu şi, implicit din ţară”, a afirmat, la rândul său, Țărnaru Raul Nicuşor (foto stânga), broker-owner al agenţiei RE/MAX Xux din Sibiu.

Acesta a subliniat, de asemenea, că, activând în piaţa de construcţii prin intermediul companiei ce o deţine pe plan local, a considerat că investiţia într-o franciză RE/MAX este oportună, mai ales în contextul reluării investiţiilor imobiliare în ultima perioadă.

3 birouri RE/MAX în Sibiu

Potrivit declaraţiilor lui Răzvan Cuc, în următorii 3 ani RE/MAX vizează deschiderea altor două birouri pe piaţa din Sibiu, fiind o zonă cu potenţial.

„Ne-am propus ca, odată cu intrarea noastră pe piață și instruirea viitorilor agenți, să le oferim sibienilor cât mai multe informații despre avantajele colaborării cu un agent imobiliar specializat și modul în care aceștia pot influența semnificativ succesul unei tranzacții, fie că este vorba de o închirere, ori vânzare”, a completat Răzvan Cuc.

Pe plan național, RE/MAX vizează deschiderea a 110 francize până la finalul anului 2023, dintre care nu mai puțin de 25 de birouri doar în Capitală.