Tranzacție de aproape 8 milioane de euro în cadrul ansamblului rezidențial Green City

Grupul Hoshen Holdings, deținut de omul de afaceri Issac Cohen-Hoshen, co-fondatorul Adama, a cumpărat 272 de case în cadrul ansamblului rezidențial Green City.

green city

Vilele au fost vândute de către lichidatorul judiciar al Green City Construct, Euro Insol, pentru suma de 7,92 milioane de euro.

Proprietățile achiziționate de Hoshen Holdings, prin intermediul companiei Blue Spot, dispun de o suprafață de 118 mp și de terenuri aferente cu suprafețe cuprinse între 162 – 277 de mp, potrivit DC News.

Ansamblul rezidențial Green City a fost dezvoltat de Dumitru Bucșaru, fostul patron al clubului Unirea Urziceni, pe un teren de 120 de hectare.

Acesta este amplasat în localitatea 1 Decembrie din județul Ilfov.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])