Light Dark

Au început lucrările la a doua clădire din proiectul Stellaris Residencias, dezvoltat în Capitală lângă stadiuonul Steaua. Acesta va cuprinde, în total, 4.500 de apartamente.

“Am început lucrările de construcție la cea de-a doua clădire din Stellaris Residencias cu două luni mai devreme decât era programat inițial, ca urmare a succesului înregistrat cu prima clădire, care în prezent este vândută în proporție de 80%, aproape 90% dintre cumpărători fiind utilizatori finali”, a declarat Romeo Ghica, manager de operațiuni în cadrul Hercesa România.

„Cea mai mare parte a cererii este în continuare reprezentată de apartamentele cu două camere, singurele din mixul nostru care se încadrează în plafonul de TVA de 9%. În cazul primei clădiri a Stellaris Residencias, apartamentele cu două camere au fost alese în proporție de 60% de către utilizatorii finali, în timp ce 40% au fost achiziționate ca investiție”, a mai adăugat Ghica.

Stellaris Residencias este al doilea proiect rezidențial dezvoltat de Hercesa România în București, după Vivenda Residencias. Prima sa fază presupune o investiție de 59 de milioane de euro, va fi construită în patru etape și va cuprinde 482 de apartamente. Lucrările la prima clădire se vor finaliza la sfârșitul acestui an, iar pentru cea de-a doua clădire la sfârșitul lui 2025.