Light Dark

Werk Property Group va demara în luna noiembrie construcția unei parcări supraetajate cu o capacitate de 400 de locuri lângă proiectul de birouri Vox Technology Park din Timișoara. Parcarea, care va avea cinci etaje, va fi finalizată în iunie 2018 în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro.

 

Vox_octombrie2017Noile locuri de parcare se vor adăuga celor 280 deja disponibile în cadrul Vox Technology Park, parcarea proiectului urmând să dispună și de mai multe stații pentru încărcarea mașinilor electrice și spații pentru biciclete. Potrivit reprezentanților companiei, după finalizarea noii parcări, Vox Technology Park va oferi una dintre cele mai pune proporții între suprafața închiriabilă și locurile de parcare disponibile, raportul rezultat fiind de un loc de parcare la fiecare 38 de metri pătrați închiriabili.

 

”Ne-am asumat că vom dezvolta unul dintre cele mai performante tehnologic proiecte de birouri din România și tot ceea ce facem este în această direcție. Vox Technology Park va dispune de facilitati unice, precum identificarea biometrică, dar și avantaje competitive pentru viitorii angajați, ca spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, iar recent am lansat programul Vox Your StartUp, prin care dorim să susținem start up-urile din Timișoara, cel mai bun proiect urmând să primească gratuit un spațiu de birouri în cadrul proiectului”, declară Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Vox Technology Park va aduce pe piață și inovații tehnologice precum posibilitatea de identificare biometrică la accesul în clădire prin scanarea amprentelor sau recunoaștere facială, ”această metodă urmând să ducă la maximizarea nivelului general de siguranță dar și la o monitorizare mai eficientă a angajaților”, potrivit reprezentanților dezvoltatorului.

 Vox Technology Park va dispune de spații de până la 3.500 de metri pătrați pe etaj și va oferi o serie de facilități precum spații comerciale și de servicii, mai multe săli de conferințe, restaurante, cafenea și o terasă suspendată la ultimul etaj.

 

Vox Technology Park este format dintr-o clădire cu două corpuri cu șapte respectiv zece etaje, proiectul urmând a fi livrat pe piață în luna decembrie a acestui an în urma unei investiții de peste 30 de milioane de euro. Gradul actual de preînchiriere a proiectului este de 60%, mai multe companii din domeniile IT&C și financiar numărându-se printre viitorii chiriași ai proiectului.