Light Dark

Proiectul Central District Lagoon City din Bucureşti include un hotel de 5 stele, o clădire de birouri şi 272 de apartamente.

Foto Facebook/Central District Lagoon City

Întregul cost al proiectului este estimat la 108 milioane de euro. Acesta va fi construit într-o singură fază iar finalizarea proiectului este preconizată pentru anul 2025, potrivit informațiilor economica.net.

Același site mai arată că Forty Management a aprobat în luna februarie contractarea unui credit sindicalizat cu o valoare cumulată de 65 de milioane de euro. Finanțarea a fost acordată de CEC (lider sindicat), Alpha Bank și First Bank firmei ce va dezvolta proiectul Lagoon City din București, din care Forty Management SA deține 100%.

Central District Lagoon City este format dintr-un hotel de 5 stele cu 314 camere, o clădire de birouri, 272 de apartamente şi 7.840 mp de spaţii comerciale ce înconjoară o lagună cu suprafaţa de 10.600 mp având 3.900 de mp de plaje cu nisip alb. Tehnologia Crystal Lagoons, care va fi utilizată în proiect este unică în lume și permite dezvoltarea unor suprafețe de mari dimensiuni, acoperite cu apă  cristalină și plaje cu nisip alb, cu un cost mic de întreținere.

Citește și: Proiect imobiliar mixt cu o lagună de 20.000 de mp în București. Investiția depășește 100 de milioane de euro