Investițiile în proprietățile din Spania. Cum și de ce să investești în afara României?

Dezvoltat pe parcursul ultimilor doi ani proiectul CaseSpania.ro a fost lansat pe 14 septembrie cu scopul de a aduce Mediterana mai aproape de clienții și investitorii români.

Echipa din spatele proiectului are o experiență de peste 10 ani pe piața imobiliară din București, timp în care a pus accentul pe calitatea serviciilor oferite și pe fidelizarea clienților. „Am pus întotdeauna clienți noștri pe primul loc și ne-am focusat să obținem cele mai bune rezultate, astfel încât cei care ne trec pragul să revină, sau să ne recomande. Am apelat întotdeauna la profesioniști din domeniul juridic și financiar, IT sau marketing, pentru a putea oferi consultanță specializată și completă pentru orice tip de tranzacție imobiliară sau investiție,” povestește Ovidiu Pasăre, real estate consultant.

CaseSpania.ro pune accentul pe proprietăți premium – atât proprietăți de la dezvoltatori consacrați cât și proprietăți remarcabile, oferite spre revânzare

“În acest moment site-ul acoperă zonele Costa Blanca și Costa del Sol, iar în perioada următoare dorim creștem acest business și putem oferi în curând și proprietăți în Palma de Mallorca, Valencia sau Tenerife. Fiecare proiect a fost atent selecționat și ne putem mândri cu dezvoltări rezidențiale ce au obținut premii internaționale, certificări Leed Gold sau BREEAM, proiecte cu o arhitectură deosebită, cu facilități și servicii menite răsfețe sau le facă viața mai ușoară viitorilor proprietari. Când vorbim despre facilități, ne referim la piscine exterioare încălzite, piscine interioare la etajele superioare ale clădirilor, parcări pentru automobile electrice, parcări pentru biciclete/trotinete electrice cu stații de reîncărcare, restaurante, săli de fitness, centre spa.” (O.P.)

Intempo Sky Resort

Printre proprietățile disponibile spre vânzare, se află și proiectul Intempo Sky Resort, un reper arhitectural din Benidorm, regiunea Alicante. Intempo Sky Resort este cea mai înaltă clădire rezidențială din Spania, care are la etajul 47 un centru spa cu pisicină interioară și vedere 180 de grade către plaja Poniente.

DelfinNatura

Un alt proiect excepțional este și Delfin Natura, un proiect ce pune accentul pe sustenabilitate reducând impactul asupra mediului și promovând totodată eficiența energetică cu economii de consum între 30 și 70%, cu reducerea în consecință a emisiilor de CO2.

În acest proiect grădinile amenajate vor avea o suprafață de 17.000 mp la care se adaugă terasele amenajate cu jardiniere în suprafață de 9800 mp. Fiecare apartament din cadrul complexului vine la pachet cu două biciclete electrice, iar cei care preferă automobilele, vor avea la dispoziție un serviciu de ride sharing cu mașini electrice.

Ansamblul mai dispune de un studio de Yoga, cinema, spatiu de depozitare pentru echipemente nautice și concierge.

De ce să alegi Spania pentru o investiție în imobiliare?

Spania este o destinație turistică prin excelență care, pe lângă plajele superbe, oferă o varietate de atracții turistice, culturale, artistice sau de gastronomie. În ceea ce privește temperatura, atât Costa Blanca cât și Costa del Sol se bucură de 300 de zile pe an de soare, cât și de ierni blânde cu temperaturi între 19 și 25 de grade Celsius.

Când vine vorba despre turism, datele arată că în primele șapte luni ale acestui an, 40 de milioane de turiști au vizitat Spania, în topul preferințelor fiind Catalonia, Insulele Baleare, Costa Blanca și Costa del Sol. “Există deja numeroase comunități de cetățeni străini din Europa care au ales Spania ca o a doua casă și trăiesc aici câteva luni pe an. Da, Spania e o alegere bună, pentru dacă ai fost doar o dată ai remarcat cu siguranță orașele lor turistice atent îngrijite, arhitectura, monumentele, muzeele, infrastructura, plajele sau spiritul spaniol de Fiesssta! sau Siesta.” (O. Pasăre)

Care sunt avantajele oferite de CaseSpania.ro?

Atât pentru clienții finali, cei care intenționează să folosească proprietatea achiziționată câteva luni pe an, cât și pentru cei investiționali, CaseSpania.ro oferă avantaje multiple. “În primul rând pentru că avem sediul în București și ne putem vedea, consulta și discuta înainte de a lua vreo decizie. Putem astfel să selecționăm împreună proprietățile care corespund criteriilor clienților noștri și apoi putem merge împreună în Spania pentru a viziona proprietățile din lista scurtă. În al doilea rând comisionul este 0% și în plus, clienții au acces la serviciile complete pe care le punem la dispoziție: consultanță juridică specializată pe tot parcursul tranzacției oferită gratuit prin intermediul partenerilor noștri de la iberlega.es; Ulterior tranzacției putem discuta de obținerea rezidenței sau cetățeniei, deschiderea unei firme sau schimbarea rezidenței fiscale, toate aceste operațiuni desfășurâdu-se online.” (O.P.)

Printre serviciile oferite se numără și cele de design interior, mobilare și mentenanța proprietății. Cei care doresc să ofere spre chirie proprietatea, vor avea la dispoziție și un serviciu de gestionare a închirierilor în regim hotelier, obținerea licenței turistice sau închirieri pe termen mediu sau lung.

În acest moment echipa CaseSpania.ro lucrează împreună cu băncile din Spania spre a găsi soluții de finanțare pentru clienții cu venituri din România. Pentru clienții investiționali consultanții imobiliari oferă pachete atractive cu discount-uri, oferă consultanță fiscală și totodată se ocupă de formalitățile înființării firmei care va gestiona proprietățile.

„Ne place credem putem schimba perspectiva clienților cu privire la invesțiile în afara țării, în special în Spania, și vrem ca experiența pe care o au clienții noștri în urma procesului de achiziție precum și experiența postvânzare fie una pozitivă, le aducă un plus de relaxare în viața lor și dacă se poate un strop în plus de fericire.” CaseSpania.ro – Investește în fericire!

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])