Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020 va fi difuzată în premieră LIVE, exclusiv ONLINE. Înscrie-te acum!

Anul 2020 se dovedește a fi unul aparte, așa că ne adaptăm și transformăm ediția a V-a a Galei Profesioniștilor în Imobiliare într-un eveniment care se va desfășura exclusiv online. Va fi prima gală din România dedicată jucătorilor din real estate difuzată online, cel puțin la fel de spectaculoasă ca întâlnirile cu care v-am obișnuit până acum, dar mai accesibilă tuturor celor activi în domeniu. Nu o rata!

Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului care se adresează exclusiv agențiilor și dezvoltatorilor imobiliari, va fi difuzată live online pe 10 iunie, începând cu ora 15:00.

În prima gală online organizată în România pentru a recompensa rezultatele de excepție obținute de jucătorii din real estate vor fi acordate peste 30 de trofee. Premiile sunt împărțite în trei categorii – „Dezvoltatori imobiliari”, „Oameni în Imobiliare” și „Agenții imobiliare”.

Gazda evenimentului va fi prezentatoarea TV Corina Caragea.

Ultramaratonistul Tibi Ușeriu, cunoscut pentru expedițiile sale realizate în condiții extreme, va participa la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020 în calitate de keynote speaker.

Nu rata decernarea celor mai râvnite premii din real estate-ul românesc și momentul său special! Participarea este gratuită, dar se poate face doar pe bază de înscriere.

„Deși speram să ne întâlnim fizic, anul acesta Gala Profesioniștilor în Imobiliare va fi online. Am gândit un concept integrat și un format spectaculos, de sărbătoare. Totuși, rămânem optimiști că ne vom putea revedea în toamnă, în cadrul edițiilor locale CPI. Evenimentul CPI Național va reveni, însă, în 2021 cu o ediție de excepție”, a declarat Daniel Crainic, CMO Imobiliare.ro.

Foto: Tibi Ușeriu, keynote speaker la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020

CPI Național 2020 urma să cuprindă trei zile de conferințe și workshop-uri susținute de reprezentanți ai unor branduri de renume și de traineri de top. Maratonul urma să se încheie, pe 3 aprilie, cu decernarea premiilor Galei Profesioniștilor în Imobiliare.

Toate acestea au fost însă amânate pe fondul situației generate de pandemia de COVID-19, care nu a mai permis desfășurarea seriei de evenimente la care erau așteptați să participe sute de agenți imobiliari, dezvoltatori și investitori din real estate în condiții de siguranță.

Candidaturile pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare au putut fi depuse în perioada 19 decembrie 2019-16 februarie 2020. Două jurii formate din specialiști în domeniu și membri ai echipei Imobiliare.ro s-au reunit pe 25 februarie la Timișoara pentru a analiza, verifica și puncta aplicațiile trasmise de cei care au intrat în competiție. Mai multe detalii despre procesul de jurizare și despre membrii juriului pot fi găsite AICI.

Lista finaliștilor este disponibilă AICI. Câștigătorii vor fi anunțați live pe 10 iunie.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])