Încep înscrierile pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021! Participă și câștigă unul dintre cele mai râvnite premii din real estate-ul românesc

Dăm startul înscrierilor pentru premiile acordate în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021, eveniment de referință pentru specialiștii din real estate-ul românesc ajuns la ediția cu numărul VI.   

Anul 2020 a fost marcat de o situație cu totul fără precedent. Nu a fost ușor și nici lipsit de provocări, dar profesioniștii în imobiliare au continuat să-și facă treaba la fel de bine ca în condiții normale, s-au adaptat la noile cerințe ale pieței și au obținut rezultate demne de laudă.

La Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021 ne dorim să premiem agențiile imobiliare și dezvoltatorii care nu s-au lăsat învinși de obstacole.

Spunem, astfel, start înscrierilor și te așteptăm să candidezi pentru unul dintre trofeele puse în joc! Toate informațiile legate de nominalizări și criteriile de eligibilitate pentru cele mai râvnite premii din real estate-ul românesc sunt disponibile pe site-ul dedicat Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021. INTRĂ ȘI CANDIDEAZĂ!

 

Nu pierde din vedere faptul că perioada de timp pe care o ai la dispoziție pentru a intra în cursa pentru trofeele Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021 este limitată! Închidem înscrierile la finalul lunii, pe 31 martie.

Primii pași pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare, ediția VI

Ne-am pus în mișcare pentru a organiza ediția din acest an a evenimentului încă din primele zile ale lui 2021 și pentru că ne-am dorim ca premiile noastre să reflecte cât mai bine realitatea din piață și să fie acordate pe criterii bine gândite, cu un grad mare de relevanță în procesul de jurizare, am apelat la sprijinul unor profesioniști în domeniu.

Ne-am întâlnit cu aceștia online pentru două dezbateri extrem de interesante, cu feedback valoros, pe 18 ianuarie și pe 25 februarie. Au fost alături de noi la discuții:

  • Andreea Comșa – CEO Premier Estate Management
  • Ana-Maria Nemțanu – Director of Sales & Marketing Gran Via Real Estate
  • Eugen Encuțescu – CEO Eugene Estate și fondator al Comunității Elitelor Imobiliare din România
  • Igor Postovanu – Realtor și fost președinte al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România
  • Răzvan Cuc – președinte RE/MAX România

Ne vedem pe 28 mai la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Două jurii se vor reuni, online, pentru a alege finaliștii, după închiderea perioadei de înscriere. Nici chiar ei nu vor cunoaște câștigătorii, întrucât procesul de votare este secret.

Evenimentul va fi organizat pe data de 28 mai și va fi transmis live de la Hotelul Radisson Blu din București.

Ediția cu numărul VI a Galei Profesioniștilor în Imobiliare va fi una hibrid. Organizatorii și gazda ta se vor afla la locație. Ne dorim să avem cel puțin finaliștii alături de noi, dar în lipsa cadrului legal, ne vedem online, din nou.

Gala Profesioniștilor în Imobiliare din 2021 va fi chiar mai spectaculoasă ca cea de anul trecut, care a și fost primul eveniment dedicat exclusiv agenților, dezvoltatorilor și investitorilor din real estate-ul românesc difuzat live, online. Lista câștigătorilor AICI.

Așteptăm cu nerăbdare candidatura ta. Mult succes!

Citește și: Noi premii dedicate dezvoltatorilor la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Citește și: Noi premii dedicate agențiilor imobiliare la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])