Light Dark

Aproape 300 dintre cei mai puternici jucători din real estate – fondatori de agenții imobiliare, agenți cu performanțe de excepție și dezvoltatori din București, dar și din țară, cu proiecte realizate la cele mai înalte standarde – au participat la ediția IX a galei Imobiliare.ro AWARDS.

Peste 200 de candidaturi au fost înscrise anul acesta în cursa pentru marile premii Imobiliare.ro AWARDS. Un juriu format din specialiști în real estate, cu experiență vastă în domeniu, și din reprezentanți Imobiliare.ro a analizat toate candidaturile și a ales câștigătorii pe baza unor criterii stricte.

În total, în cadrul evenimentului au fost acordate mai bine de 40 de trofee menite să recunoască excelența în domeniul imobiliar.

Premiile Imobiliare.ro AWARDS au fost împărțite în trei categorii – “Oameni în Imobiliare”, “Agenții Imobiliare” și “Dezvoltatori Imobiliari”. A fost desemnat, în cadrul evenimentului organizat la Nord Events Center by Globalworth, cel mai bun agent imobiliar din România, dar și antreprenorul cu cea mai impresionantă activitate în 2023.

Pentru prima dată a fost acordat, în parteneriat cu ELLE România, un trofeu dedicat unei personalități feminine din real estate. Câștigătoarea s-a remarcat în mod special pe parcursul anului trecut prin performanțele sale, dar și prin contribuția avută la dezvoltarea breslei și la educarea consumatorilor de imobiliare.

Marii câștigători ai categoriei “Oameni în Imobiliare” sunt:

Agentul imobiliar al anului 2023: Dragoș Tarța

Antreprenorul anului 2023 în imobiliare: Ionuț Negoiță

Contribuția continuă în imobiliare 2023: Antoanela Comșa

Influencerul anului 2023 în imobiliare: Șerban Trîmbițașu

Leadershipul anului 2023 în imobiliare: Cătălin Priscorniță

Personalitatea feminină a anului 2023 în imobiliare: Mădălina Angheloiu

Consultă aici și lista câștigătorilor categoriei “Agenții Imobiliare”.

Găsești aici și lista câștigătorilor categoriei “Dezvoltatori Imobiliari”.

Tot în cadrul evenimentului organizat de Imobiliare.ro au fost oferite și premii pentru recunoașterea serviciilor de calitate în design interior sau pentru soluțiile de digitalizare adoptate în sectorul bancar. A fost premiat, totodată, cel mai bun târg imobiliar din România.

Digitalizare în banking 2023: BCR

Partenerul anului în amenajări interioare 2023: Delta Studio

Cel mai bun târg imobiliar din România 2023: Salonul Imobiliar București – SIB

Evenimentul Imobiliare.ro AWARDS a fost organizat în parteneriat cu BCR, Delta Studio, BLITZ, Viva City, DS Automobiles, ISHO, Petro Vaselo, Tandem, REBS, Wallberg Properties și Atria Urban Resort.