Light Dark

Art City se alătură evenimentelor Imobiliare.ro HUB 2023. Art City este unul dintre cele mai apreciate proiecte rezidențiale contemporane de pe piața imobiliară din România. Amplasat în zona de nord a Bucureștiului, executat de Bog’Art, ansamblul cuprinde 141 de apartamente, 500 de metri pătrați de spații comerciale și 180 de locuri de parcare.

Art City

O nouă ediție a evenimentului Imobiliare.ro HUB Național se apropie. Eveniment destinat profesioniștilor în imobiliare, reunește unii dintre cei mai apreciați speakeri ce abordează ca teme de interes pe piața rezidențială. Conferința din București se va desfășura începând de marți, 23 mai, având ca temă centrală “Reziliență sau îmbrățișarea schimbării.” Cea de-a doua zi, 24 mai este dedicată workshopurilor.

Art City, proiect ce se remarcă atât prin calitatea construcției, cât și prin maniera de a promova spiritul artistic, se alătură în acest an evenimentului Imobiliare.ro HUB 2023, ca partener.

Art City este un proiect rezidențial contemporan, amplasat în zona de nord a Bucureștiului, executat de Bog’Art, fiind conceput cu pasiune pentru design, responsabilitate față de construcție și grijă pentru utilizatorii finali.

Art City

Proiectul imobiliar reunește 141 de apartamente, 500 de metri pătrați de spații comerciale și 180 de locuri de parcare. Facilitățile cuprind 2 terase comune, dintre care una amplasată la ultimul etaj, cu spații verzi și vedere panoramică către lacul Băneasa și blvd-ului Expoziției / Piața Presei, cât și o componentă inedită de artă de dimensiuni mari în spațiile comune.

Apartamentele sunt un mix de unități eficiente, cu priveliști unice și partiții atent studiate, la interior putând fi regăsite specificații tehnice moderne, utilizarea exclusivă a mărcilor de înaltă calitate și un colaj creativ de finisaje elegante. Dintre dotările tehnice de vârf putem menționa: sisteme smart – home conectate la încălzire prin pardoseală, finisaje de excepție precum ceramice Porcelanosa și sanitare Laufen, tâmplărie customizată din aluminiu.

Art City

Totodată, proiectul se remarcă prin modul în care încurajează și promovează arta locală și internațională, Art City integrând arta prin intermediul galeriei proprii și a decorului artistic din zonele comune. Lobby-ul are un spațiu de galerie proprie care va expune periodic artiști locali și internaționali de renume, iar spațiile comune, inclusiv zonele de lift, au fost decorate de artiști locali.

Proiectul face parte din masterplanul urbanistic Petrom City ce propune intervenții majore de regenerare urbană, punând accent pe sustenabilitate, calitatea construcției, arhitectură și design.

Ansamblul rezidențial a fost conceput și construit de Bog’Art, după cele mai înalte standarde tehnice, înregistrând clasificarea maximă de sustenabilitate BREEAM Excellent, care atestă atingerea unor niveluri ridicate de performanță energetică, implementarea de soluții care cresc calitatea locuirii și sustenabilitatea generală a unui proiect.

Citește și: HUB Național se apropie. Află care sunt momentele speciale ale conferinței „Reziliență sau îmbrățișarea schimbării”