Light Dark

Proprietăți noi cu prețuri între 32.500 euro și 18 milioane de dolari! Record de oferte imobiliare și soluții de creditare.

Persoanele aflate în căutarea de locuințe sau oportunități de investiții, profesioniștii din domeniu și cei care prospectează piața imobiliară sunt invitați la Târgul Național Imobiliar TNI ce începe vineri, 19 mai, ora 10.00 la Palatul Parlamentului. Evenimentul are loc până duminică, 21 mai, iar accesul se realizează din Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuze 117, 136, 385, stația Casa Academiei), vizitatorii ce se deplasează cu mașina personală având posibilitatea de a parca gratuit în curtea interioară a Palatului Parlamentului.

Fiind un eveniment de amploare națională și renume internațional, prin vizitarea Târgul Național Imobiliar aveți acces la dezvoltatori și agenții imobiliare ce prezintă oferte imobiliare actualizate, supuse unor campanii speciale de reducere de prețuri, puteți discuta direct cu experți în domeniu ce vă pot consilia în luarea celor mai bune decizii și puteți observa tendințele actuale din piața imobiliară.

BILET INTRARE 20 RON sau acces gratuit pe baza QR codului generat cu aplicația TNI!

Vizitatorilor le este recomadat să instaleze aplicația de mobil TNI ce facilitează schimbul datelor de contact cu participanții târgului în mod rapid și sigur. În plus, vizitatorii au acces gratuit în baza QR codului generat de aplicația de mobil TNI. Aplicația este disponibilă pe GOOGLE PLAY și APP STORE! Fără QR cod generat cu aplicația de mobil TNI, costul biletului de intrare este de 20 de lei. Descarcă ACUM aplicația TNI și INTRI GRATUIT!

Programul de vizitare este vineri și sâmbătă 10.00- 19.00, iar duminică 10.00- 16.00!

TNI: RECORD MINIM si MAXIM –  Proprietăți imobiliare de la 32.500 euro la 18.000.000 USD !

Ediția TNI ce are loc în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului reunește 110 de companii expozante ce au pregătit peste 20.000 de oferte de locuințe noi, dar și vechi: de la proprietăți low cost, apartamente în blocuri cu regim mic de înălțime, apartamente premium în centrul capitalei, proprietăți de tip boutique, imobile exclusive, construcții tiny house, vile la periferia capitalei, case timberframe, până la penthouse-uri și oportunități de investiții pe litoralul românesc, în Dubai, Spania și chiar Miami.

Proprietățile noi ofertate în cadrul evenimentului au prețul de pornire de 32.500 euro pentru o garsonieră în zona de sud a capitalei, ce face parte din portofoliul Premier Imobiliare și ajung până la 18 milioane de dolari, pentru cea mai scumpă ofertă promovată la târg, ce este un apartament de lux în Miami SUA, cu facilități multiple de agrement, situat în apropierea oceanului, din portofoliul Emax Real Estate.

Pentru a fi un eveniment complet și a răspunde la nevoilor tuturor clienților, această ediție TNI reunește inclusiv proprietăți vechi, oferte de închiriere și un număr record de instituții financiar bancare pregătite să ofere variante avantajoase de finanțare vizitatorilor târgului imobiliar.” Cristina Bercea, PR Manager al Târgului Național Imobiliar.

TNI: Cresc sau scad prețurile locuințelor? Estimări pentru perioada următoare

Conform indicelui Imobiliare.ro, la nivel național prețul mediu solicitat în luna aprilie pentru o locuință a ajuns la valoarea de 1.425 euro/mp, în scădere cu 0,6% față de luna martie 2023, dar în creștere cu 0,6% față de luna aprilie 2022.  În capitală valoarea medie actuală este de 1500 euro/mp, iar Clujul se menține orașul din țară cu cel mai scump preț pe mp, respectiv 2.421 euro/mp.

,,Deși așteptarea generală viza corecții importante de preț pe piața rezidențială, iată că tranzacțiile nu sunt înghețate și în plus se observă o consolidare a prețurilor. Există totuși contraste, acele segmente dependente de finanțare bancară – mass-market în general – sunt supuse unor presiuni, în timp ce proiectele imobiliare care au un concept de locuire bine conturat, un amplasament bun și care au pus consumatorul și nevoile acestuia în centrul atenției, au atuuri incontestabile. De asemenea, în perioada aceasta, diferențele de preț între nou și vechi, între medium-high, premium și mass market se vor accelera. Pentru perioada următoare premisele sunt bune, prognozele privitoare la inflație sunt revizuite în mod pozitiv, există indicii clare ca dobânzile vor începe să scadă, iar veniturile vor crește cel puțin în același ritm cu inflația, păstrându-se astfel puterea de cumpărare. În aceste condiții, estimăm o reluare a tranzacțiilor, iar pe măsură ce trece timpul și prețurile actuale se mențin, posibilitatea ca acestea să scadă devine tot mai mică. Așadar, este o perioadă propice pentru achiziții, dacă nevoia de locuire și accesul la finanțare există.”  Daniel Crainic, Director Marketing Imobiliare.ro .

Printre companiile, asociațiile profesionale și proiectele imobiliare prezente la târgul imobiliar se numără: Plaza Residence, OBA Different by Luxury, Axxis Nova Resort & Spa, Emax Real Estate, Imobiliare Dubai, EnVogue Residence, e-ON, Titirez.ro, Villa Nova Residence, 81 Residence, Magnolia Urban Residence, Dimmer, Ambiance Residence, Imobiliare.net, Avangarde by the lake, IMOBILIARE.ro, Roka Residence Colentina, Campisi Emirates, ImoPR, Bella Vitta Residence, 8 Residence Balotești, Panorama City, Central Address, Ideal Residence, Premier Imobiliare, Cavar Residence, Imopedia.ro, Prestige Residence, Becali Imobiliare, Drumul Taberei Residence, National Association of Realtors NAR, Asociația Română a Electricienilor AREL, Asociația Brokerilor Imobiliari ABI, Clubul Profesioniștilor în Imobiliare CPI, Logicassa, Alpha Bank, Vista Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank, Banca Transilvania, Bayer Credit, Nataela Residence, Eurolife FFH, Cipriani Residences Miami, Saint Regis Residences Miami, Damac Bay 2 by Cavalli Dubai, Nils Imobiliare, Apulum94, ZeeN Casa, New Residences,  etc.

Citește și: HUB Național se apropie. Află care sunt momentele speciale ale conferinței „Reziliență sau îmbrățișarea schimbării”

Citește și: Imobiliare.ro: corecții de preț în București. Creșteri importante pe segmentul nou in Timișoara Iași și Brașov