Light Dark

În cadrul conferinței HUB Național, care va avea loc marți, 23 mai la București, la Hotel Radisson Blu, iluzionistul vienez Lucca și Anca vin pe scena evenimentului cu o sesiune specială de mentalism, pe care o duc la nivelul de artă. Numărul “Revoluția citirii gândurilor” le-a adus acestora recunoaștere pe plan modial.

Anca&Lucca, campionii mondiali în mentalism, vin în cadrul conferinței HUB Național cu numărul câștigător de la campionatul mondial. Lucca este un entertainer desăvârșit, campion mondial de mentalism. Încă de la începuturile carierei, țelul său a fost să poziționeze magia ca o formă de artă și divertisment de primă clasă. Înscrie-te aici la conferință (participare gratuită).

Din 1999, Lucca este membru în Vienna Magic Circle

Magia sa iese din tipare și propune subiecte diverse cum ar fi reîncarnare, dragoste, minciună sau meciuri de fotbal legendare. Spectacolele de magie, parțial inventate de Lucca, implică audiența mai tot timpul. Acesta propune spectacole de magie cu obiecte cotidiene sau pur și simplu creează iluzii în mintea invitaților.

Anca nu cunoștea magia înainte de a se întâlni cu Lucca. Proaspăt căsătoriți, ea a participat la prima convenție de magie împreună cu acesta. A intrigat-o conceptul de citire a minții dar nu i-a plăcut rolul de asistentă pe care doamnele îl au de obicei în spectacolele de magie. Din acel moment a pornit competiția din familie, de a demonstra cine este cel mai bun mentalist.

Anca are o dublă specializare în Relații Internaționale și Management dar a pus pauză carierei de 10 ani din lumea corporațiilor pentru a deveni un magician profesionist. Nu este străină de scenă, practicând baletul sau dansurile de societate încă de la 6 ani. Trecerea spre magie a survenit natural. La campionatul mondial de magie din 2015 nici publicul nici juriul nu a putut să creadă ca ea nu foloște ajutoare secrete sau trucuri. A fost nevoie de o a doua prezentare în fața președintelui juriului pentru a convinge că spectacol e bazat doar pe puterea ei.

Anca și Lucca propun cel mai bun spectacol al lor și vin cu numărul câștigător – Revoluția citirii gândurilor. Numărul le-a adus titlul de campioni ai Austriei în 2014 și 2016, Vice campioni mondiali în 2015 și 2018 și Campioni europeni în 2017. În 2019 cei doi primesc titlul O.E.D.M. Nostradamus d’Or pentru Cel mai bun mentalism european și în 2022 primesc locul 1 și titlul de Campioni Mondiali la campionatele Mondiale de magie FISM în categoria mentalism.

Partenerii evenimentului Imobiliare HUB 2023 și Imobiliare Awards sunt: CTP, Delta Studio, Axis Mobility & Holiday, Atria Urban Resort, Art City by Bog’Art.

Citește și: #HUBNațional2023: Raluca Anton, Doctor în psihologie, printre speakerii conferinței naționale din 23 mai