Light Dark

“Game Changer – cum să te reinventezi în stilul performerilor de top?” Aceasta este sesiunea susținută de Andy Szekely, arhitect în educație, antreprenor, autor și speaker profesionist care vine în cadrul conferinței din 23 mai la HUB Național 2023.

Andy Szeley este un pionier al pieței româneşti organizând încă din 1995 seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership. A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada. El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. Printre aceștia se numără John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz. Înscrie-te aici la conferință (participare gratuită).

În cadrul conferinței din data de 23 mai, care va avea loc la Hotel Radisson Blu din București, Andy Szeley, susține sesiunea Game Changer – cum să te reinventezi în stilul performerilor de top? Sub motto-ul Viața ușoară face omul slab / Omul slab face viața grea / Viața grea face omul puternic / Omul puternic face viața ușoară, Andy vine cu o perspectivă nouă, încercând să motiveze și să impulsioneze profesioniștii din real estate.

“Dezvoltă si menține o viziune care te motivează și te impulsionează să crești mereu. Reinterpretează și lasă în urmă trecutul care nu îți mai este de folos. Ridică-te cu putere când ai căzut sau ai fost forțat să te oprești. Asumă-ți responsabilitatea pentru trecerea la nivelul următor de performanță,” subliniază acesta.

Andy Szeley este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.
Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.

Cea de-a doua zi, 24 mai este dedicată workshopurilor. Înscriere aici

Partenerii evenimentului Imobiliare HUB 2023 și Imobiliare Awards sunt: CTP, Delta Studio, Axis Mobility & Holiday, Atria Urban Resort, Art City by Bog’Art.

Citește și: #HUBNațional2023: Raluca Anton, Doctor în psihologie, printre speakerii conferinței naționale din 23 mai

Citește și: S-au desemnat nominalizații la premiile Imobiliare.ro Awards 2023

Citește și: HUB Național se apropie. Află care sunt momentele speciale ale conferinței „Reziliență sau îmbrățișarea schimbării”