Light Dark

Raluca Anton, doctor în psihologie, psihoterapeut specialist și supervizor în psihoterapii, susține sesiunea “Managementul stresului și îmblânzirea anxietății,” pe 23 mai la HUB Național 2023. Evenimentul va avea loc la Hotel Radisson Blu din București.

Psih. DR. Raluca Anton doctor în psihologie, psihoterapeut specialist și supervizor în psihoterapii, cu o o vastă experiență în terapia individuală a problemelor emoționale ale adulților, dar și în psihoterapia de familie, susține sesiunea Managementul stresului și îmblânzirea anxietății. Raluca Anton este una dintre cele mai apreciate personalități din România, recunoaștere ce vine în urma activității sale continue, de-a lungul anilor aceasta  a susținut numeroase proiecte prin care a promovat în rândul publicului larg psihologia validată științific, unul dintre aceste proiecte fiind emisiunea „Jurnal de Psiholog“ si “Love is fun, but complicated” pentru revista Alist by Andreea Esca. Totodată, Raluca Anton este gazda podcastului Jocurile Minții.

Managementul stresului și îmblânzirea anxietății abordează ca temă centrală stresul, pentru a înțelege, de fapt, felul în care acesta apare și funcționează. “Practic, stresul este vârful unui iceberg pentru fiecare dintre noi. El stă confortabil pe o serie de mecanisme care îl susțin, însă ce facem fiecare dintre noi, de cele mai multe ori, e că încercăm să modificăm doar ce vedem la suprafață.

Sigur, făcând asta poate să apară o iluzie a schimbării, însă această schimbare nu se menține în timp. Pentru a putea schimba cu adevărat ceva, este necesar să învățăm să trecem dincolo de suprafață și să analizăm povestea personală a acestui fenomen. Ba mai mult decât atât, să îi înțelegem și valențele pozitive pentru că, surprinzător, ele chiar există,” subliniază Raluca Anton, doctor în psihologie, psihoterapeut specialist și supervizor în psihoterapii.

Ziua de 23 mai este dedicată conferinței naționale, iar ziua de 24 mai este dedicată workshopurilor. Seara de 24 mai este dedicată decernării premiilor Imobiliare.ro Awards 2023.

Partenerii evenimentului Imobiliare HUB 2023 și Imobiliare Awards sunt: CTP, Delta Studio, Axis Mobility & Holiday, Atria Urban Resort, Art City by Bog’Art.

Citește și: HUB Național se apropie. Află care sunt momentele speciale ale conferinței „Reziliență sau îmbrățișarea schimbării”