Light Dark

Kron-Tour Expo organizează cea de-a XXIII-a ediție a Târgului Imobiliar Brașov (TIB), cel mai important eveniment de profil din Brașov. Ediția din acest an se remarcă prin cele mai mari discounturi.

Evenimentul care se va desfășura în perioada 12-14 mai, la Brașov Business Park, vine cu cele mai mari discounturi oferite până acum de dezvoltatorii imobiliari ce activează pe piața brașoveană, oferite exclusiv pe perioada celor trei zile. “Fie că vorbim despre discounturi la achizitia de apartamente, sau de oferte speciale precum mobilier de bucătarie oferit gratuit, această ediție este de neratat pentru cei ce doresc să își achiziționeze o locuință în viitorul apropiat,” anunță organizatorii evenimentului.

Din cadrul evenimentului nu vor lipsi nici consilierii bancari care se alătură și în acest an evenimentului pentru a face cât mai facilă obținerea de credite pentru achiziția de locuințe.

Citește și: Imobiliare.ro: corecții de preț în București. Creșteri importante pe segmentul nou in Timișoara Iași și Brașov

Citește și: Previziuni IRCC 2023. Cum au influențat dobânzile majorate de BNR primul trimestru al pieței imobiliare din România?