Light Dark

Evenimentele Imobiliare.ro HUB se vor desfășura la Cluj Napoca – marți, 4 aprilie la Grand Hotel Italia, iar la Oradea – miercuri, 5 aprilie, la Hotel Ramada.

Imobiliare.ro HUB păstrează tradiția reîntâlnirii profesioniștilor și interacțiunii. Programul a fost definitivat, așa că te așteptăm la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului.

Anul acesta, cu ajutorul unui soft special – Mentimeter, oferim tuturor participanților posibilitatea interacțiunii și a implicării în dezbaterile zilei. Astfel, direct din telefonul tău poți adresa întrebări participanților. Așa cum te-am obișnuit deja, la Imobiliare.ro HUB vei putea beneficia de experiența profesioniștilor de top din domeniul imobiliarelor, dar și al vânzărilor în general.

Nu te-ai înregistrat până acum? O poți face accesând acest link. Nu uita, participarea este gratuită, dar numărul de locuri este limitat!

La Cluj Napoca, începând cu ora 9.00 vor fi prezentate direcțiile portalului Imobiliare.ro și instrumentele noi, puse la dispoziție pentru consultanții imobiliari și dezvoltatori, se va discuta despre modul în care evoluează piața imobiliară într-un context financiar dominat de inflație crescută, criză energetică și situația politică instabilă. De asemenea vor fi expuse informații legate de piața imobiliară din Cluj, conform celor mai noi date centralizate de Imobiliare.ro Market 360.

Un moment special al zilei va fi panelul care îi aduce în fața dumneavoastră pe reprezentanții Imobiliare.ro vor oferi date concrete din piața imobiliară, după care îl vom avea alături, în panelul moderat de Răzvan Ionescu,CCO, Imobiliare.ro, pe Andreea Miron – Landmarks, Cosmin Lupan – Capital Imobiliare, Bogdan Petrovai – Blitz.

A doua zi ajungem la Oradea, ne întâlnim cu profesioniștii la Hotelul Ramada, începând cu ora 9.00. După prima parte de prezentări și informații utile legate de piața imobiliară din Oradea, panelul îi aduce în fața dumneavoastră pe Valentin Catană – Casa Regal, Alexandra Giuffrida – Gaminvest, Andreea Miron- Landmarks, Ionuț Timocea – Blitz, Ionuț Rugan – RE/MAX Prime Capital.

Te așteptăm la Imobiliare.ro HUB Cluj-Napoca, în 4 aprilie, la Hotel Grand Italia. Ne vedem începând cu ora 8.00 pentru a te înregistra la eveniment și a ne savura cafeaua împreună.

Ne vedem în 5 Aprilie la Imobiliare.ro HUB Oradea, la Hotel Ramada Oradea.

Nu uita de e-mailul de confirmare si codul QR primit la înscriere. Vei avea nevoie de el pentru înregistrare.

Partenerii evenimentului Imobiliare HUB 2023 și Imobiliare Awards sunt: CTP, Delta Studio, Axis Mobility & Holiday, Atria Urban Resort.

Citește și: Cine sunt partenerii Imobiliare HUB 2O23 și care sunt oportunitățile oferite?