Light Dark

Agenții imobiliari și dezvoltatorii din Iași se reunesc săptămâna viitoare la evenimentul Imobiliare.ro HUB. Nu rata întâlnirea anului pentru profesioniștii care activează pe piața locală de real estate. 

Evenimentul Imobiliare.ro HUB Iași va fi organizat pe 26 octombrie, la Hotelul Pleiada. Echipa Imobiliare.ro vă vine în întâmpinare cu numeroase informații valoroase. Vom discuta despre direcțiile pe care le vom urma în viitor, dar și despre cea mai nouă versiune a aplicației noastre. În plus, aducem, cu ajutorul colegului nostru Sebastian Ungureanu – Chief Product Officer Imobiliare.ro, și detalii cu privire la funcționalitatea “Rating agent”.

Specialiștii Imobiliare.ro Finance, brokerul de credite din cadrul grupului Imobiliare.ro, vor lua și ei parte la eveniment. Trecem în revistă alături de Dan Niculae, Managing Director Imobiliare.ro Finance, principalele tendințe observate anul acesta la nivel național în evoluția pieței creditelor ipotecare. Discutăm, de asemenea, despre colaborări de succes pe plan local, dar și despre modul în care putem să venim în sprijinul activității tale din domeniul imobiliar.

Explorăm apoi strategiile cheie necesare pentru dezvoltarea brandurilor de succes din real estate alături de Adrian Mironescu, Brand Identity Designer. Venim cu sfaturi practice care să-ți fie de folos în fiecare stadiu al strategiei tale, de la definirea brandului, valori, personalitate, expresia brandului și crearea unor identități unice și până punctele de interacțiune cu clienții, pentru a-i atrage și fideliza, într-un sector foarte competitiv.

Andreea Popa, Senior Consultant Imobiliare.ro Market 360, va face o radiografie a pieței rezidențiale din Iași, atât pe segmentul vânzărilor, cât și pe cel al închirierilor. Vei afla detalii despre toate tendințele locale din real estate.

Imobiliare.ro Market 360 este prima platformă online de informații imobiliare din România, dezvoltată de Imobiliare.ro în cadrul unei colaborări cu experți statisticieni și evaluatori de top din țară și din străinătate. Cu peste 10 ani de prezență pe piața de real estate și mai bine de 300 de clienți, Imobiliare.ro Market 360 realizează studii și analize de piață complete bazate pe multiple surse de date publice și private dedicate dezvoltatorilor, evaluatorilor, băncilor și agențiilor imobiliare.

Unul dintre cele mai așteptate momente din cadrul evenimentelor noastre regionale este panelul de discuții din care fac parte lideri ai sectorului de real estate. Vom dezbate alături de invitații noștri teme fierbinți pentru cei care activează în această industrie, precum majorarea cotei reduse de TVA de la 5% la 9% și potențialele sale efecte sau impactul dobânzilor în creștere asupra comportamentului cumpărătorilor.

Îi vom avea alături, în calitate de speakeri, pe Ciprian Iovu – Manager General Inter Imobiliare, Alin Borșoaei – General Manager Cabinet Imobiliar, Cătălin Priscorniță – CEO Blitz, Paul Avătăji – Manager Imperia Imobiliare și Iosif Gabor – co-fondator Sivco Rezidence.

Discuțiile vor fi moderate de Răzvan Ionescu, CCO Imobiliare.ro, și îi vor implica inclusiv pe cei din public. Întrebările tale vor putea fi trimise prin intermediul unei aplicații interactive direct de pe telefon, preluate și apoi proiectate în timp real pe un ecran.

Participarea la evenimentului Imobiliare.ro HUB Iași este gratuită, dar înscrierea este necesară. Rezervă aici un loc la întâlnirea profesioniștilor.