Light Dark

Ești unul dintre profesioniștii din Iași activi pe piața imobiliară? Te așteptăm săptămâna viitoare la evenimentul Imobiliare.ro HUB. Participă și tu alături de lideri locali din real estate la dezbaterile susținute pe subiecte de interes pentru toți cei din domeniu. 

Panelul de dezbateri din cadrul evenimentului Imobiliare.ro HUB Iași va fi moderat de Răzvan Ionescu, CCO Imobiliare.ro. Acesta va avea tema “Cumpărătorul, între TVA 9% și finanțare pusă sub semnul întrebării. Cum este afectată piața rezidențială?”.

La întâlnirea din 26 octombrie, de la Hotelul Pleiada, vor urca pe scenă speakeri cu experiență pe plan local. Iată cine sunt aceștia.

Ciprian Iovu conduce una dintre principalele agenții din Iași, Inter Imobiliare. Aceasta este activă la nivelul pieței locale încă din anul 2002. Experiența managerului general Inter Imobiliare este, însă, chiar mai vastă, el lucrând în domeniu încă din 1996. La ora actuală, agenția este prezentă și în Piatra Neamț.

Inter Imobiliare a obținut trofeul pentru “Agenția imobiliară a anului 2022 în Iași” la gala Imobiliare.ro Awards.

Alin Borșoaei este fondatorul și managerul Cabinet Imobiliar. El activează în domeniul imobiliar de aproximativ 12 ani și se poate lăuda cu sute de tranzacții finalizate cu succes.

Cătălin Priscorniță este CEO-ul Blitz, brand cu 13 ani de prezență pe piața imobiliară și un mix de birouri proprii și agenții în sistem de franciză deschise în peste 20 de orașe din țară.

Priscorniță a fost desemnat, în cadrul galei Imobiliare.ro Awards, „Antreprenorul anului 2022 în Imobiliare” .

Iosif Gabor este co-fondatorul Sivco Rezidence. Compania pe care o reprezintă a făcut primii pași în real estate în urmă cu doar câțiva ani, mai exact la începutul lui 2019. Cu toate acestea, primul proiect rezidențial demarat atunci a fost finalizat și vândut în totalitate, iar la ora actuală se lucrează deja la al doilea. Lucrările se vor finaliza pe șantierul acestuia din urmă pe parcursul anului viitor.

Paul Avătăji, co-fondatorul grupului de firme Imperia, activează în domeniul intermedierii imobiliare, dezvoltării imobiliare și construcțiilor. El are o experiență de aproape 20 de ani în real estate.

Avătăji a fondat agenția Imperia Imobiliare în anul 2008. Experiența medie pe consilier în agenție este de peste 7 ani. Brandul a obținut la gala Imobiliare.ro Awards trofeul pentru “Cea mai spectaculoasă creștere în 2022 în Iași“. Pe segmentul de dezvoltare rezidențială, acesta a construit peste 320 de apartamente și case sub brandul Roua Residence.

Discuțiile din cadrul evenimentului Imobiliare.ro HUB Iași îi vor implica inclusiv pe cei din public. Întrebările tale vor putea fi trimise prin intermediul unei aplicații interactive direct de pe telefon, preluate și apoi proiectate în timp real pe un ecran.

Pentru că știm cât de important este pentru specialiștii din real estate să fie la curent cu cele mai noi tendințe în branding care le permit să obțină un avantaj într-un sector atât de competitiv, am invitat la întâlnirea din Iași și un expert în acest domeniu.

Participanții vor explora alături de Adrian Mironescu, Brand Identity Designer WIRON, strategii cheie pentru dezvoltarea unor branduri de succes. Expertul, care a obținut premii prestigioase pentru activitatea sa din domeniu, vine la Imobiliare.ro HUB Iași cu sfaturi practice de la strategie la implementare, pornind de la definirea brandului, valori, personalitate și până la punctele de interacțiune cu clienții. Sub WIRON, acesta lucrează cu echipe multidisciplinare de specialiști, având proiecte ample pentru organizații precum World Bank, Continental, Roche sau Microsoft România.

Îți reamintim că participarea la Imobiliare.ro HUB Iași este gratuită, dar înscrierea la eveniment este necesară. Numărul de locuri în sală este limitat așa că nu ezita. REZERVĂ AICI locul tău la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare.