Light Dark

La câteva săptămâni de la lansarea din aprilie a proiectului, dezvoltatorii anunță vânzarea a 25% din prima fază.

Gindi-salon_urban_view01185962957193600430În timpul scurs de la lansarea proiectului GViTown, care a avut loc în luna aprilie, Real Sol, companía parteneră a Gindi Group în cadrul acestui ansamblu, a vândut, potrivit propriilor declarații, 20 de apartamente, ceea ce reprezintă 25% din prima fază. Valoarea acestor tranzacții va depăși suma de un milion de euro.

Zece din cele 20 de rezervări semnate au fost semnate de către un investitor persoană fizică. ”Nevoia de locuințe rămâne la niveluri ridicate, iar ultimii ani nu au făcut decât să crească cererea, pe fondul accesului dificil la finanțare, dar și a neîncrederii în dezvoltările rezidențiale noi”, declară Shimon Galon, directorul general al firmei Real-Sol.

Gindi Group va investi 20 de milioane de euro în construcția proiectul GViTown din Șoseaua Vântului din sectorul 3 din București. Fondurile pentru dezvoltarea complexului provin din surse proprii ale companiei.

Gindi Group va investi 20 de milioane de euro în construcția proiectul GViTown din Șoseaua Vântului din sectorul 3 din București. Fondurile pentru dezvoltarea complexului provin din surse proprii ale companiei. Complexul GViTown cuprinde 324 de locuinţe și este dezvoltat în parteneriat cu firma Real-Sol, deţinută de Shimon Galon. Constructorul proiectului este compania Danya Cebus

Proiectul GViTown va fi dezvoltat în patru faze, în primă etapă urmând să fie construite 81 de apartamente: studio-uri şi locuințe cu două și trei camere, pe suprafeţe începând de la 50 metri pătraţi. Preţurile de vânzare a locuințelor din complex încep de la 54.500 de euro. Finalizarea primei etape a proiectului este prevăzută pentru primăvara anului viitor, urmând ca livrarea completă să se realizeze la sfârșitul anului 2017.

Proiectul GViTown este primul dintr-o serie de investiții pe care Gindi Group intenționează să le realizeze pe piața rezidențială românească. “Împreună cu Gindi Group, dezvoltator cu experiență pe piața rezidențială, vom accelera planurile de extindere a portofoliului de proiecte din București. Ne uităm la mai multe oportunități, însă vom fi în continuare extrem de precauți și selectivi în alegerea celor mai bune investiții”, spune Shimon Galon.

Gindi Group este specializat în domeniul construcțiilor rezidențiale de lux, dar și pentru clasa medie, iar în ultimii zece ani a dezvoltat peste 5.500 de apartamente în 12 orașe din Israel, inclusiv Tel Aviv. Firma Real-Sol, înființată anul trecut de Shimon Galon, care a fost implicat în dezvoltarea mai multor proiecte imobiliare, precum complexurile de birouri City Gate, America House și Europe House, dar şi complexul de locuinţe Rose Garden de lângă Obor, toate din București, oferă servicii integrate în domeniul imobiliar – financing, engineering & marketing – atât pentru dezvoltatori, cât și pentru clienții finali.