Light Dark

Asociatia Profesională a Agenților Imobiliari din Romania organizează in perioada 7 – 10 Mai 2018 la Bucuresti cursurile fanion ale Reprezentării Exclusive: Seller Representative Specialist, SRS® si The Real Estate Negotiation Expert, RENE®, două instrumente esențiale pentru performanța profesională a agenților imobiliari care lucrează sau care își doresc să lucreze in reprezentare exclusivă.

TRAINER ACREDITAT NAR

ZOLA SZERENCSES a predat prima dată în România în 2015, când a susținut cu succes cursurile ABR®, Accredited Buyer’s Representative și SRS®, Seller Representative Specialist. Cursurile pe care le-a ținut în România au fost o bază solidă pentru formarea profesională a agenților imobiliari care lucrează azi în sistem de reprezentare exclusivă în țara noastră. Zola activează din anul 2000 pe piața imobiliară din SUA, în regiunea Orlando, Florida. Zola susține în mod constant traininguri de formare profesională a agenților imobiliari din SUA și din Europa Centrală și de Est.

7 – 8 Mai | Seller Representative Specialist, SRS® 

Cursul Seller Representative Specialist, SRS® te va ajuta să reinventezi modul în care îți reprezinți clienții vânzători. Acest curs te ghidează să-ți dezvolți abilitățile, modul de instruire și resursele pentru performanță în materia reprezentării vânzătorului în condițiile actuale de piață.

Ce vei învața ? 

Participând la cursul Seller Representative Specialist, SRS®, vei învața etapele procesului de reprezentare a vânzătorului într-o tranzacție imobiliară:
Cum să comunici cu oameni din generații diferite;
Cum să demonstrezi proprietarului plus valoarea pe care o aduci;
Cum să fii eficient în prospectare;
Care sunt răspunsurile la cele mai des întâlnite obiecții ale vânzătorilor;
Cum să susții o prezentare de servicii de succes;
Cum să diferențiezi proprietățile printr-un marketing personalizat;
Cum să negociezi în avantajul clientului tău: procesul de ofertare și contra ofertare;
Finalizarea tranzacției și fidelizarea clientului.

Vestea bună pentru cei care au participat la SRS® în 2015 este ca programa cursului a fost actualizată, îmbogațită și ne aduce un volum mult mai variat de informații.

9 – 10 Mai | The Real Estate Negociation Expert, RENE®

Cursul The Real Estate Negotiation Expert, RENE® e singura certificare în domeniul negocierilor recunoscută de NAR.

Toate detaliile sunt disponibile pe www.educatie.apair.ro

Sa ne vedem la cursuri in numar cat mai mare, nu uitati sa blocati in calendar 7 – 10 Mai!