Light Dark

Continuăm să căutăm pentru tine cele mai bune alternative care te pot ajuta în perioada pandemiei și astăzi îți aducem în atenție propunerea Asociației Brokerilor Imobiliari (ABI). Toți membrii asociației au parte de o serie de gratuități, inclusiv în privința cursurilor de specializare și a promovării anunțurilor din portofoliu.

ABI pune la dispoziția membrilor săi mai multe facilități care ar putea să îți fie de ajutor, precum cursuri de formare pentru brokerii imobiliari care, pe durata pandemiei, vor fi realizate în mediul online. Membrii asociației au un discount de 50% la înscriere. Dacă propunerea legislativă privind organizarea activității agenților imobiliari, aflată la ora actuală în lucru la comisiile permanente ale Senatului, va intra în vigoare, reprezentanții asociației dau asigurări că vor face eforturi pentru ca diploma obținută prin participarea la cursurile ABI să fie echivalată cu cea care ar trebui obținută de persoanele care vor dori să activeze în domeniu.

Tot în această perioadă, asociația organizează cursuri online gratuite pentru cei care vor să aprofundeze diverse cunoștințe despre fotografia imobiliară, tururile virtuale 360, contractele de intermediere și reprezentare exclusivă, CRM și MLS. Lista cursurilor poate fi găsită aici.

“Această criză influențează toată piața imobiliară, iar brokerii imobiliari sunt afectați în mod direct. Este nevoie de mult curaj, de perseverență și de voință de fier pentru a trece cu bine peste această perioadă, iar toate forțele din piață trebuie să-și canalizeze atenția către agenții imobiliari, entitatea de bază a industriei intermedierilor imobiliare”, ne-a declarat președintele ABI, Dragoș Vîlceanu.

“ABI oferă sprijin total și este alături de brokerii imobiliari pentru a putea trece mai ușor de aceste momente”, a mai spus el.

Membrii ABI beneficiază de un pachet de branding, au la dispoziție contracte standardizate cu avizul ANPC, asistență juridică, acces gratuit pe platforma CRM Pitagora și își pot genera propriile site-uri pentru publicarea ofertelor din portofoliu, găzduirea domeniului fiind și ea gratuită. Ofertele pot fi promovate în diverse portaluri imobiliare prin ABI, iar proprietățile luate în exclusivitate și reprezentare sunt publicate în sistemul MLS.org.ro. Mai multe detalii aici.

Cotizația de membru a fost redusă, totodată, la 150 de lei, iar plata acesteia poate fi făcută în ianuarie 2021.

Citește și: Noi soluții pentru agenții imobiliari care vor să-și prezinte proprietățile prin tururi virtuale și să încheie contracte cu telefonul mobil

Citește și: Am testat trei tool-uri pentru tururi virtuale. Alege-l pe cel potrivit pentru tine și diferențiază-te de competiție