Light Dark

Luna trecută a adus cu sine performanțe bune pentru Imobiliare.ro, mai ales în privința leadurilor furnizate clienților.

Imobiliare.ro, primul și cel mai accesat portal imobiliar din România, a înregistrat în luna februarie o creștere cu 5% a numărului de utilizatori unici comparativ cu intervalul similar din 2020, o perioadă foarte bună la nivelul pieței.

Un avans a putut fi observat și în cazul numărului de sesiuni, dar cea mai importantă creștere a apărut în privința leadurilor furnizate în ecosistemul Imobiliare.ro.

La acest capitol avansul a fost cu 34% luna trecută, dacă ne raportăm la perioada corespunzătoare din 2020 când încă nu ne imaginam situația generată de pandemia de COVID-19.

La opținerea acestui rezultat au contribuit o serie de optimizări și de noi instrumente folosite, dar și noi produse introduse în pagină.

Un alt aspect important de remarcat este și acela că timpul petrecut de utilizatori pentru a studia în detaliu ofertele a crescut considerabil. Cumpărătorul este mai informat și mai calculat când vrea să facă o achiziție imobiliară.

Află mai multe detalii despre performanțele Imobiliare.ro la nivelul pieței pe care activezi AICI.

Nu uita, dacă ai întrebări, nelămuriri, propuneri sau pur și simplu vrei mai multe detalii despre orice subiect, te invităm la discuții în grupul de Facebook Parteneri Imobiliare.ro.

Îți răspundem în cel mai scurt timp și, ca membru, vei avea constant o linie directă de dialog cu echipa de product și marketing Imobiliare.ro.