Light Dark

One United Properties, principalul dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București, a câștigat titlul de “Best Residential Development & Developer of the Year” în cadrul Galei CIJ Awards 2017 pentru proiectul One Herăstrău Park. 

Gala CIJ Awards 2017

Proiectul One Herăstrău Park care a adus premiul de cel mai bun dezvoltator imobiliar al anului companiei One United Properties este primul complex rezidențial din București certificat Green Homes, nivel excelent.

Acesta cuprinde două clădiri cu 106 apartamente, o suprafață totală de 28.000 de mp și cu o poziționare excelentă, aflându-se la doar 2-3 minute de mers pe jos de Parcul Herăstrău.

Tot în cadrul ediției a zecea a Galei CIJ Awards reprezentații Premier Estate Management au primit distincția “Best Residential Sales Team of the Year”. Premier Estate Management este o companie activă pe piața locală din 2008 și a vândut până acum peste 1.200 de unități cu o valoare de piață de 121,7 milioane de euro.

Compania este specializată în marketing și vânzări în regim de reprezentare exclusivă, facility management și în evaluarea potențialului investițional.

Evenimentul a fost organizat pe 7 decembrie în Capitală. Consultă aici lista completă a câștigătorilor Galei CIJ Awards 2017.