Light Dark

Blitz Imobiliare anunță cu bucurie lansarea noului site: www.blitz.ro

Acesta vine în întâmpinarea clienților cu un design nou, cu instrumente exclusive pe piața imobiliară, menite să faciliteze decizia potențialilor clienți și să le ofere o experiență plăcută în timpul navigării.

Două dintre inovațiile cu care utilizatorii se vor putea “juca” pe noua platformă, sunt:

  • “Evaluează-ți proprietatea gratuit” – Instrument conceput pentru cei care au un imobil de vânzare sau de închiriat și nu cunosc prețul pieței și cu care pot să-și evalueze corect proprietatea, folosindu-se de baza de date Blitz actualizată, compusă din mii de oferte.evaluare-proprietate
  • “Indicele Blitz” – Un instrument statistic în format dinamic, cu ajutorul căruia orice cumpărător sau chiriaș poate verifica oricând care este pulsul pieței. Acesta prezintă media prețurilor imobilelor pe diferite cartiere ale Clujului sau în funcție de anumite caracteristici de interes pentru utilizator. Astfel poți să știi să oferi prețul corect pentru orice tip de imobil.indicele-blitz

În plus, noul site cuprinde o multitudine de informații utile pentru toate tipurile de clienți (chiriași, cumpărători, vânzători). Există o secțiune dedicată, în cadrul căreia sunt expuse diverse ghiduri menite să răspundă la întrebările frecvente ale clienților și care reliefează aspectele importante de care aceștia trebuie să țină cont înainte, în timpul sau după tranzacționarea unui imobil. Printre aceste ghiduri se numără ghidul vânzătorului de apartamente, al cumpărătorului de apartamente, juridic, bancar ș.a.

Acestea însă nu sunt singurele noutăți de pe blitz.ro. Există și un “ghid al orașului” menit să permită “călătoria” în cele mai importante cartiere ale orașului, cu scopul de a alege cea mai potrivită zonă în care să locuiești. Ghidul prezintă fiecare cartier în parte, cu principalele puncte de interes: școli, mijloace de transport în comun, restaurante, servicii medicale ș.a.

“Inovație, informație utilă și diversă, toată într-un singur loc, noutate, dinamism – acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine noul site blitz.ro. Ne-am poziționat pe piață ca fiind un brand puternic, trend setteri pentru domeniul imobiliar, așadar site-ul este o carte de vizită care ne reprezintă. Trebuia să fie un site la înălțimea așteptărilor actualilor și potențialilor clienți. Mai mult, site-ul blitz.ro prezintă în exclusivitate, două instrumente unice pe piața de profil din România: “Indicele Blitz” și “Evaluează-ți proprietatea”. Acestea se pot utiliza gratuit și au rolul de a ghida clientul în a face cea mai bună alegere de preț și nu numai, pentru proprietatea pe care urmează să o vândă sau achiziționeze, în funcție de caz.”  declară Cătălin Priscorniță, CEO Blitz Imobiliare.

Viziunea Blitz este centrată pe dezvoltare și educație imobiliară de calitate. În acest sens am dezvoltat un program de inducție pentru Junior Brokerii Blitz.

Astfel, pe blitz.ro veți putea face cunoștință cu “Blitz Camp”, un sistem eficient de inducție, motivare, specializare a noilor agenți imobiliari, cu sau fără experiență. În cadrul acestui program sunt folosite proceduri standardizate prezentate de specialiști și traineri în domeniul vânzării și al comunicării. Aceștia vor învăța “noii recruți” despre tainele și secretele domeniului imobiliar și despre faptul că acest job este un “stil de viață”.

blitz-camp

Tot pe blitz.ro este prezentat “planul de carieră Blitz” (Blitz Evolution), un sistem de 9 trepte atent gândite, unde sunt afișate transparent pentru fiecare etapă în parte, câștigurile financiare personale care se pot obține și care este perioada investită pentru a atinge succesul.

blitz-evolution

Blitz păstrează clienții aproape, prezentând transparent feedback-ul acestora, în urma experienței avute cu compania. Motto-ul “Credem în relații de câștig-câștig” își face simțită prezența și în rândul testimonialelor primite. În prezent, din 328 review-uri, avem un rating de 4.4 stele, ceea ce însumat, reprezintă o pondere foarte mare și totodată relevă grija noastră pentru clienți și confirmă dorința noastră de a realiza fiecare acțiune la superlativ.

Site-ul Blitz.ro are o dublă interfață: una pentru desktop și una pentru mobil, fiecare având funcționalități specifice. Așadar, utilizatorilor le este permisă vizionarea celor peste 3500 de proprietăți, mult mai simplu și mai ușor. Și asta nu e tot! În box-ul dedicat “Azi la Blitz” pot fi văzute cele mai noi oferte, cele mai vizualizate și contactate, dar și ofertele cu preț redus, cu comision 0% sau cele de 5 stele.

Site-ul a fost lansat în versiune beta, urmând ca în 2018 să-i  fie adăugate noi funcționalități și instrumente, care vor facilita și mai mult interacțiunea  cu utilizatorii.