Light Dark

Managing partner-ul Imoteca spune că apropierea față de locul de muncă este un alt criteriu important în alegerea locuinței.

rafaela nebreda imoteca deschidereCompania Imoteca a prezentat, la ediția de week-end-ul trecut a târgului Imobiliarium din București, peste 3.000 de locuințe noi, dintre care 230 situate în Cluj-Napoca. Valoarea totală a investiției pe care o fac dezvoltatorii în aceste unități locative este de 39 de milioane de euro.

Printre proiectele ce se vor lansa în București se numără The Ark Residence, un condominium în zona Pipera, cu facilități integrate: piscină, loc de joacă pentru copii, spații verzi și apartamente cu grădină, precum și Urbanesque Residential&More – un proiect concept ultracentral,  cu accente arhitecturale moderne, în apropiere de Universitate și faza a III-a a proiectului Timișoara 58.

„Majoritatea proiectelor noi pe care le lansăm sunt un exemplu foarte bun pentru tendințele actuale de pe piața imobiliară. Românii caută locuințe noi care să le ofere beneficii extra (piscină, loc de joacă, parcare), dar care să fie și cât mai aproape de locul de muncă. Ceea ce eu văd ca fiind un lucru foarte important este, însă, că cererea de apartamente noi crește și în alte zone din România”, spune Rafaela Nebreda, managing partner Imoteca.

Un nou produs pentru segmentul de închirieri

„Experiența noastră atât pe piața românească, cât și pe cea internațională, ne-a arătat faptul că putem aplica cu succes sisteme din alte țări în România. Prin urmare, Imoteca pregătește acum lansarea unui nou tool pentru inchirieri pe termen lung și pe termen scurt, pentru  a facilita căutarea și pentru a crește viteza procesului de găsire și inchiriere a locuinței perfecte, care să îndeplinească toate cerințele clientului”, spune Rafaela Nebreda.