7 turnuri înalte urmează să fie construite chiar pe malul Lacului Tei

One United Properties obține autorizația de construire pentru One Lake Club.

One Lake Club

Noul ansamblu imobiliar – One Lake Club se desfășoară pe o suprafață totală construibilă de aproximativ 75.260 mp și cuprinde peste 600 de apartamente. Valoarea brută a dezvoltării este de 219,4 milioane de euro, complexul fiind estimat a fi finalizat în cursul anului 2025.

„Cu o poziționare de excepție, pe malul Lacul Tei, One Lake Club se înscrie în linia dezvoltărilor de amploare pe care ne-am propus să le livrăm și, totodată, confirmă obiectivul companiei de a revitaliza zone cu potențial crescut din București și de a crea adevărate comunități. Această dezvoltare este una dintre cele mai ample regenerări urbane din oraș, o dezvoltare ce va integra turnuri rezidențiale cu apartamente moderne și facilități comerciale și de relaxare. Confortul de acasă va fi bine definit la One Lake Club prin apartamentele spațioase, priveliștile unice către lac, principiile durabile ale clădirilor, designul inovator, precum și multe servicii integrate pentru comunitatea One”, spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

În plus, dezvoltarea propune și o colecție exclusivistă de apartamente elegante cu grădină proprie și penthouse-uri spațioase cu tavan înalt, ferestre din podea până în tavan și vederi panoramice spectaculoase către lac, parc și oraș. Acestora li se vor adăuga 10 spații comerciale și un total de 853 de locuri de parcare. Viitorii rezidenți vor avea acces la facilități integrate, precum zone comerciale, piscină, spa, sală de sport sau braserie.

Opțiunile de accesare a unităților rezidențiale sunt fie de 100% plată în avans, fie de 5 rate egale de 20% sau 2 rate de 30% și 70% la livrare.

 

Citește și: Studiu RE/MAX Europa: 1 din 3 europeni intenționează să investească într-o proprietate rezidențială

Citește și: Opinie Daniel Crainic, Chief Marketing Officer Imobiliare.ro: Rezidențial sezonul toamnă – iarnă 2022 – 2023

Citește și: RAPORT IMOBILIARE.RO: Prețul locuințelor în Trimestrul 3: corecție de 1.8% față de T 2, avans anual de 9%

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])