Light Dark

Proiectul, Sunnyville Plus, aflat în acest moment în derulare, aduce un plus în piața rezidențială din Brașov. Așa cum sugerează numele proiectului, Sunnyville Plus – ansamblul din Brașov vine ca un răspuns la necesitățile societății de astăzi bazate pe: spații generoase, confort, siguranță, și comunitate ce se aliniează acelorași valori.

În cazul ansamblului din Brașov –  Sunnyville Plus, observăm câteva caracteristici distincte pentru un grad înalt de confort, aliniate la conceptul de locuire gândit de dezvoltator. Proiectul fiind construit într-o zonă montană, principala provocare a anamblului, încă din prima fază, a fost integrarea sa în arhitectura orașului. Pe lângă considerentul estetic, s-a pus un mare accent pe profilul viitorilor locatari. Așa că s-a pornit, încă din stadiul incipient, de la principalele caracteristici ale oamenilor care urmau să locuiească aici. Iar profilul a fost schițat: în Sunnyville urmau să locuiască acei oameni care preţuiesc respectul ca pe una dintre cele mai importante valori umane, de la care, de fapt pornesc toate: iubirea, prietenia, politeţea, armonia. Adică… omenia din noi.

Dar, întorcându-ne la aspectele pragmatice ale ansamblului, pentru faptul că în Brașov clima este mai umedă și răcoroasă, iar relieful județului este accidentat și crește în altitudine, arhitectura a fost adaptată atât profilului viitorilor locuitori, cât și regiunii – astfel  materialele de construcție au fost atent selectate de specialiști, ingineri și arhitecți. “S-a optat pentru pereți de cărămidă interior, între apartamente și exterior pentru o izolare fonică foarte performantă, balcoanele sunt de tip logie, o caracteristică unică în Brașov, oferind protecție împotriva intemperiilor, ploilor, ninsorilor abundente, un plus de utilitate și confort. De asemenea, viitorii locatari se vor bucura de un grad sporit de confort termic, datorită posibilități de încălzire prin pardoseală, garantând o temperatură constantă în întreaga locuință,” povestește Romina Dovleac, dir. Marketing Sunnyville.

Totodată ansamblul dispune de spații vitrate ample, pentru ca fiecare apartament să beneficieze de cât mai multă lumina naturală. Pentru că… așa cum bine știm lumina este esențială, iar proverbul spune că omul dă viață unui spațiu, însă arhitecții completează și spun că asta se întâmplă, doar dacă spațiul îndeplinește necesitățile omului.

Un plus integrat al ansamblului este faptul că fiecare apartament de la parter beneficiază de propriul spațiu verde. Clădirea Sunnyville Plus este compusă din șase studiouri, 56 de apartamente cu două camere, nouă apartamente cu trei camere și un apartament cu patru camere, respectiv trei duplexuri. Începând cu nivelul 6, etajele sunt retrase pentru un plus de confort, intimitate și spațiu în aer liber, creându-se terase generoase. Dorința noastră este de a răspunde cât mai bine nevoilor cumpărătorilor, cumulând vasta experiență pe care o deținem pe piața rezidențială din mai multe orașe din România, iar deviza noastră privind modul de locuire pentru omul modern este: Intimitate, confort și spațiu în PLUS”, povestește Romina Dovleac, dir. marketing.

La ora actuală, din totalul de 74 de apartamente, 41 sunt deja cumpărate. Investiția continuă, iar dezvoltatorul pregătește lansarea unui nou proiect, în Brașov. (P)