Light Dark

800 de participanți, evenimente dedicate exclusiv comunității din real estate-ul românesc, conferința Imobiliare Hub și decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în imobiliare din cadrul Imobiliare Awards – două zile speciale în care liderii de piață au dialogat într-un mod concis și transparent. Cu ocazia acestor evenimente, Imobiliare.ro a făcut tranziția spre un brand upgradat – o nouă identitate vizuală cu o imagine proaspătă, actualizată în mediul on-line.  

Două zile pline de dezbateri intense în imobiliare, networking au avut loc între membrii comunității din real estate. Evenimentul ce a reunit peste 800 de participanți s-a încheiat cu cel mai așteptat moment – decernarea premiilor Imobiliare Awards.

Noi servicii și un upgrade de imagine a brandului Imobiliare.ro

Au fost anunțate o serie de upgrade-uri ale brand-ului Imobiliare.ro. Printre acestea, cele mai importante se referă la noua identitate vizuală, la fel de puternică, însă cu un aspect mult mai proaspăt în mediul virtual, și, nu în ultimul rând, noua divizie de servicii financiare a Imobiliare.ro ce aduce plus-valoare, atât pentru cumpărătorii de proprietăți, dar și pentru vânzători, unitățile bancare românești și partenerii financiari.

Dialog sincer și transparent despre starea actuală a pieței imobiliare

Pulsul pieței, dar și viziunea domeniului real estate pe termen scurt și mediu, în contextul actual au fost prezentate într-un mod concis și transparent în cadrul sesiunii „Unu-la-unu, despre reinventare și succes”. Moderată de cunoscutul jurnalist Cătălin Ștefănescu, sesiunea inspirațională i-a adus pe scenă, într-un dialog provocator pe: Elisabeta Moraru – country manager Google, Ovidiu Șandor – CEO Mulberry Development, Cătălin Priscorniță – CEO Blitz și arh. Adrian Untaru – founding partner ADNBA.

De asemenea, dezbaterea din cadrul panelului  “Piața rezidențială între prețuri istorice și livrări record,” moderat de Andreea Comșa CEO Premier Estate Management i-a adus pe scenă pe liderii pieței imobiliare, între care Antoanela Comșa, Președinte/Gran Via România, Florina Homeghiu, Head of Legal/Nordis Group, Beatrice Dumitrașcu, CEO/Residential Division One United Properties, Georgian Marcu, CEO/Green Angels, Răzvan Cuc, Președinte/RE/MAX România, Ciprian Iovu, CEO/Inter Imobiliare, Andrei Sârbu, CEO/SVN România. Aceștia au vorbit despre modul în care au gestionat și își conduc afacerile din imobiliare pe fondul situației actuale, imprevizibile ca urmare a contextului de pe plan internațional, războiul din țara vecină, inflația, sau creșterea costului materialelor de construcții.

Ronen Gafni – Business Coach, Israel

Ediția specială a evenimentului l-a avut ca invitat special pe Ronen Gafni un expert în implementarea gândirii de business, cunoscut pe plan internațional pentru felul în care împletește cu măiestrie noi abordări ale afacerilor, educației și stilului de viață antreprenorial. Detalii concrete și amănunte ale fiecărei sesiuni și dezbateri vor fi publicate în următoarele materiale ce vor avea ca hastag #ImobiliareHub și #ImobiliareAwards.

Citește și: #ImobiliareHub Elisabeta Moraru – Country Manager Google: “Este o creștere în google a căutărilor pentru case, terenuri”