Light Dark

În cadrul Salonului Imobiliar București (SIB) vor fi prezentate proiecte imobiliare cu o valoare totală care depășește 100 de milioane de euro.

Foto: Facebook Salonul Imobiliar București/ Dan Puiu

Companiile care își vor lansa ofertele în cadrul SIB, unul dintre cele mai importante târguri de profil care va fi organizat în perioada 2-4 martie la Palatul Parlammentului, dispun de proiecte imobiliare cu o valoare cumulată de peste 100 de milioane de euro.

Reprezentanții Hagag Development Europe vor prezenta, de exemplu, cel mai mare proiect rezidențial dezvoltat de companie pe piața locală, pe un teren cu o suprafață de 57.000 de mp, care va dispune de circa 120.000 de mp de apartamente. H Pipera Lake va cuprinde 17 clădiri cu un regim de înălțime S+P+6E+7R, livrând, per total, 1.350 de apartamente de tip studio dublu, 2 și 3 camere și peste 1.600 de locuri de parcare.

Cei de la Conarg vor lansa în cadrul SIB al șaselea proiect al grupului, numit Quadra Trees, care include 7 blocuri cu un regim de înălțime de P+5E ȘI P+6E, cu 281 de locuințe, atât locuințe de tip studio, cât și apartamente cu 2 și 3 camere. În plus, în proiectul dezvoltat în Drumul Taberei sunt incluse 338 de locuri de parcare.

Quadra Trees

Alte proiecte care vor fi prezentate în cadrul SIB sunt Arbo Residence, un ansamblu nou cu 1.000 de locuințe – studio, apartamente duplex și cu 2 și 3 camere – aflat în zona Mogoșoaia, și Vita Bella, un ansamblu rezidențial finalizat situat în nordul Bucureștiului care cuprinde 131 de apartamente.

Arbo Residence

Reprezentanții Premier Estate Management vor prezenta, în premieră, proiectul Pallady Towers, care va cuprinde 209 apartamente în zona cu același nume, pentru care prima fază va fi livrată în toamna acestui an, dar și AFI City, primul ansamblu rezidențial de pe piața locală al companiei care s-a ocupat, până acum, de dezvoltarea mall-urilor AFI Cotroceni și AFI Ploiești și are în portofoliu numeroase spații de birouri.

AFI City

Citește și: După mall-uri și spații de birouri, AFI Europe România demarează primul proiect rezidențial

Tot în cadrul acestei ediții a SIB, cei de la Sud Rezidențial vor lansa proiectul Kristal Residence Prelungirea Grencea, realizat de dezvoltatorii Metalurgiei Park.

Kristal Residence Prelungirea Grencea
Kristal Residence Prelungirea Grencea

Acesta va cuprinde 96 de locuințe care vor fi amplasate în 2 blocuri cu 7 etaje.

Peste 100 de ansambluri rezidențiale noi vor fi prezentate în cadrul ediției de primăvară a SIB. O zonă specială va fi amenajată exclusiv pentru agențiile imobiliare care au în portofoliu apartamente în blocuri vechi, construite înainte de anul 2000.

Clienții Imobiliare.ro, partener media principal al evenimentului, vor putea închiria un stand în cadrul Salonului Imobiliar București pentru 119 euro/mp, față de oferta standard de 169 de euro/mp. Pentru mai multe detalii legate de standurile disponibile, contactați AICI echipa Salonului Imobiliar București.

Accesul vizitatorilor se va face din Piața Constituției, la intersecția dintre Bulevardul Libertății și Bulevardul Națiunilor Unite, vineri (2 martie) între orele 12:00-19:00, sâmbătă (3 martie) între orele 10:00-19:00 și duminică (4 martie) între orele 10:00-18:00.

La ediția anterioară a acestui eveniment au participat peste 9.000 de persoane aflate în căutarea unei locuințe noi sau a unui spațiu locativ mai mare.