Light Dark

În perioada 1-30 noiembrie, clienții portalului Imobiliare.ro au șansa de a câștiga un autoturism Kia Stonic hybrid, un MacBook Pro și un iPhone 13.

Anul 2021 a fost un an dinamic în piața imobiliară dacă ne referim la fluctuațiile pieței, ascensiunea prețurilor și a tranzacțiilor sau la activitatea continuă a celor implicați în piață. Astfel pentru o mobilitate sporită în piață, pentru dinamism și fiabilitate în următoarele trimestre, Imobiliare.ro te premiează cu unele dintre cele mai practice cadouri. Accesează pagina pentru a intra în concurs.

Un upgrade și extra servicii

În perioada 1 – 30 noiembrie, clienții pot achiziționa serviciile oferite de Imobiliare.ro cu un discount de 40% cu condiția contractării lor pe o perioadă de șase luni, servicii suplimentare abonamentului actual. Imobiliare.ro premiază fiecare abonat cu 100 de euro (fără TVA) din prețul de listare al serviciului contractat lunar. Iar pentru fidelitatea abonaților, fiecare participant primește un voucher și o șansă de a participa la tombolă. Pentru înscrierea în competiție, firmele participante vor desemna un participant care, la final, va fi premiat. În termen de 30 de zile de la finalizarea promoției, vei afla dacă ai câştigat.

Kia Stonic, un MacBook Pro si un iPhone 13 – premiile competiției

Premiile oferite sunt “tool-urile” pe baza cărora orice actor de pe scena imobiliarelor își construiește reușitele cotidiene. Vorbim, evident, despre tool-urile care se referă la rapiditatea de adaptare la informație, rapiditatea interpretării datelor, dinamismul, și nu în ultimul rând pasiunea pentru domeniu, drept motorul care ne conduce zilnic.

Iar dacă MacBook Pro si un iPhone 13, rezolvă, cu siguranță, provocările tehnologiei, Kia Stonic hybrid te ajută în privința dinamismului – în fond, chiar și numele automobilui reprezintă un joc de cuvinte rezultat prin alăturarea caracteristicilor principale: Sppedy & Tonic. Adică exact așa cum ne imaginăm ca va fi câștigătorul marelui premiu.