Light Dark

Premiul Best Residential Development a revenit anul acesta complexului rezidenţial Cosmopolis şi dezvoltatorului Opus Land Development.

rsz_ahmet_buyukhanli_ceo_opus_land_development_si_gabriel_voicu_manager_Ansamblul rezidențial a fost apreciat pentru întreaga sa evoluţie din 2007 până în prezent şi datorită acestui titlu, anul viitor va avea posibilitatea să participe la Gala Best of the Best CIJ EURO Awards, unde va concura cu proiectele câştigătoare din opt ţări din Europa.

“Premiul pentru cel mai bun proiect rezidenţial al anului ne onorează cu adevărat, iar meritul este al întregii echipe Cosmopolis. Sunt recunoscător tuturor pentru munca depusă și celor care au contribuit la dezvoltarea proiectului încă de la început”, a spus Ahmet Buyukhanli (foto, în dreapta, alături de Gabriel Voicu, director New Homes Division Coldwell Banker Affiliates of Romania), CEO-ul Opus Land Development.

Gala CIJ Awards România a avut loc Joi, 8 decembrie 2016. Companiile de top de pe piaţa imobiliară din România, printre care şi Opus Land Development au fost nominalizate la cele patru categorii şi au fost analizate din perspectiva unui juriu profesionist. De asemenea, a fost luat în calcul şi votul cititorilor publicației Construction & Investment Journal, pentru o evaluare cât mai amplă.

Prima gală CIJ Awards România a avut loc în 2008, iar în momentul de faţă este evenimentul de premiere cu cea mai lungă tradiţie din domeniul real estate. De la ediţia din 2014, Cosmpolis a stâns în palmares cinci premii.

Opus Land Development a fost desemnat dezvoltatorul anului în 2015 şi în 2016, în timp ce Cosmopolis a primit premiul pentru cel mai bun complex rezidenţial trei ediţii la rând. De asemenea, agentul său exclusiv de vânzări, Coldwell Banker Moşilor a primit distincţia “Residential Sales Team of the Year” în 2014 şi 2015.