Curs pentru managerii de agenții imobiliare susținut de trainerul Zola Szerencses, la București

Cursul – Certified Real Estate Brokerage Manager (CRB), se va desfășura în format fizic, în București, la Hotel International Bucharest, în zilele 13, 14 și 15 februarie, în intervalul 9:00 – 17:30.

Asociația Profesionala a Agenților Imobiliari din România (APAIR) organizează la București cursul dedicat managerilor de agenții imobiliare interesați să își dezvolte afacerea. Cursul va fi susținut de Zola Szerencses, unul dintre cei mai buni profesioniști din domeniu, care va oferi participanților toate instrumentele necesare unui lider pentru a-și gestiona eficient și profitabil afacerea. Înscrierile sunt deschise deja și se pot face în limita locurilor disponibile pe site-ul APAIR.

“Piața de imobiliare din România se îndreaptă spre maturizare, iar pentru ca acest lucru să se întâmple mai rapid are nevoie de educație permanentă. Interesul acordat de agenții imobiliari cursurilor susținute anterior prin intermediul APAIR este un indicator foarte bun legat de disponibilitatea de învățare a agenților. Inclusiv managerii de agenții sau cei care vor își dezvolte o afacere au nevoie de informații care să îi ajute să depășească provocările care vin odată cu rolul de lider al unei organizații. Cursul Certified Real Estate Brokerage Manager (CRB) este un curs intensiv împărțit în 3 module, gândite să acopere toate detaliile gestionării cu succes ale unei afaceri. Concret, vom discuta despre construirea unui plan de business, ce presupune rolul de lider într-o organizație, cum poți delega atribuții către colegi, cum îi poți responsabiliza pentru a își atinge potențialul maxim, precum și alte aspecte importante, așa cum este procesul de recrutare, retenție sau, din contră, dez-angajarea oamenilor care nu sunt potriviți. Toate sunt instrumente esențiale care fac diferența între succes și eșec în gestionarea unei afaceri într-un domeniu atât de competitiv”, susține Zola Szerencses, trainer acreditat National Association of REALTORS®.

Cursul se va desfășura în format fizic, în București, la Hotel International Bucharest, în zilele 13, 14 și 15 februarie, în intervalul 9:00 – 17:30.

APAIR a fost înființată în anul 2009, după modelul National Association of REALTORS®, cea mai mare asociație profesională din Statele Unite ale Americii. APAIR este o organizație recunoscută ca lider în dezvoltarea de standarde profesionale privind desfășurarea unei activități imobiliare eficiente, profitabile și etice. De asemenea, organizația contribuie la educația sectorului imobiliar din România prin programele educaționale constante pe care le desfășoară împreună cu cei mai buni traineri și profesioniști din domeniu.

Citește și: Studiu: Gradul de încredere al românilor în agenții imobiliari este în creștere

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])