Light Dark

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a cincea faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. În prezent se lucrează la turnarea plăcii peste nivelul subsolului. Termenul estimativ de predare este toamna anului 2024.

Cea de-a cincea etapă de dezvoltare a complexului rezidențial este reprezentată de un bloc cu regim de înălțime D+P+11E, cu 116 apartamente, cu finisaje de calitate superioară și sistem de încălzire în pardoseală. Blocul V Denya Forest va cuprinde apartamente cu 1.5, 2, 2.5 și 3 camere, precum și apartamente de tip penthouse.

„O dată cu dezvoltarea celei de-a cincea faze din cadrul proiectului, ansamblul Denya Forest va cuprinde peste 560 de apartamente finalizate. Suntem mândri să fim parte din acest proiect și că putem construi viitoarele voastre locuințe în inima verde a Timisoarei, într-o locație privilegiată. Am pregătit oferte speciale, valabile în perioada de lansare a noii faze a proiectului”, a declarat Shlomi Mintzer, CEO Danya Cebus.

Pentru faza de lansare a proiectului, prețurile promoționale pornesc de la 1.461 Euro / metru pătrat util, preț cu TVA de 5% inclus. Lucrările de edificare a blocului cinci au fost deja demarate, în prezent lucrându-se la turnarea plăcii peste nivelul subsolului. Termenul estimativ de predare este toamna anului 2024.

Proiectul Adora Forest by Danya Cebus / Denya Forest Timișoara a fost demarat în anul 2013 și cuprinde, până în prezent, patru blocuri, dintre care primele trei sunt date în folosință și ocupate integral, iar cel de-al patrulea urmează să fie predat în toamna anului 2023, fiind vândut în proporție de peste 70%.

Cu o experiență de peste 70 de ani în domeniul construcțiilor, compania Danya Cebus a intrat puternic pe piața din România încă din 2007. Danya Cebus este o filială a Danya Cebus LTD, o companie de construcții cu sediul în Israel. Compania implementează proiecte în Israel, Statele Unite și Europa (România și Polonia).

În ceea ce privește apartamentele din Timișoara, la fel ca și în fazele anterioare, de vânzare se va ocupa Hitch&Mosher, agentul exclusiv al proiectului în România. Hitch&Mosher este o companie cu capital integral românesc, înființată în anul 2005, fiind, încă de la început, un jucător bine cotat pe piața imobiliară din zona de vest a țării.

Agentul exclusiv al proiectului din România este Hitch&Mosher, companie cu capital integral românesc, înființată în anul 2005. Recunoscut ca fiind un jucător bine cotat pe piața imobiliară din zona de vest a țării, Hitch&Mosher oferă servicii complete de intermediere, consultanță și property management pe segmentele rezidențial, comercial, office, agricol și industrial, atât în vânzarea și cumpărarea proprietăților, cât și în închirierea acestora.

Cu un portofoliu impresionant de clienţi, compania se regăseşte în fiecare an pe lista laureaţilor la evenimentele imobiliare de anvergură naţională, cea mai recentă distincție fiind de „Agenția anului 2021 în Timișoara”, obținută în cadrul Galei Imobiliare Awards.

Citește și: Imobiliare.ro: Timișoara este orașul cu cele mai accesibile chirii. Capitala și Clujul concurează pentru cel mai scump oraș pe piața chiriilor

Citește și: Lista este deschisă! START CANDIDATURILOR la Imobiliare.ro Awards 2023. Organizatorii anunță categoriile și condițiile de participare