Light Dark

Delta Studio, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii integrate pentru interioare din România, cu un birou de arhitectură care își asumă responsabilitatea întregului proiect, de la concept, la oferta concretă de produse, urmărire de șantier și execuție, oferă o oportunitate de neratat pentru consultanții imobiliari.

Foto: site Delta Studio

Mai precis, Delta Studio vine cu o propunere pentru profesioniștii din real estate care este axată pe o colaborare pe termen lung.

“Dacă ești agent imobiliar, poți obține un comision de 5% pentru fiecare client care amenajează o locuință cu produse Delta Studio și care vine ca urmare a recomandării tale. Ca exemplu practic, în siuația în care clientul tău achiziționează produse în valoare de 20.000€ (achiziția medie), obții comision în valoare de 1000 de euro.”

Amenajările cu Delta Studio încep de la 400 EUR/mp pentru mobilare și decorare și ajung până la aproximativ 1000 EUR/mp pentru proiecte complete.

Delta Studio oferă un CADOU GARANTAT clienților tăi!

În cadrul ofertei, toți clienții tăi care pășesc pragul mediu primesc automat o oră gratuită de consiliere cu un arhitect de interior pentru noua lor investiție imobiliară. Astfel, clienții recomandați vor beneficia de tratament VIP și vor avea acces automat, pe baza recomandării tale, la următoarele beneficii:

  • Echipă dedicată (arhitect, consultant vânzări, proiectant mobilă, inginer de șantier)
  • Tarife preferențiale
  • Atenție sporită și prioritate în toate etapele proiectului

Pentru mai multe detalii și informații, consultanții imobiliari pot contacta coordonatorul acestui proiect: Alexandra Terente, e-mail: [email protected]