Light Dark

60% dintre clienți au achiziționat o vilă ca locuință pentru familie, în timp ce 40% sunt investitori.

Foto: Bonton Luxury Villas

Dezvoltatorul City Garden Residence a finalizat prima dintre cele două faze ale Bonton Luxury Villas, un proiect exclusivist alcătuit din 66 de vile de lux, amplasat în vecinătatea pădurii Băneasa și la 200 de metri de Școala Americană. Prima fază a ansamblului cuprinde 36 de vile prevăzute optional cu lift interior și un club privat cu piscină și sală de fitness. Aproximativ 77% dintre vile sunt deja contractate, ceea ce confirmă cererea în creștere pe segmentul de piață al caselor cu dotări premium și de lux.

Cu un design modern, vilele cu 2 etaje au suprafețe utile de la 293 până la 327 mp, inteligent compartimentate. Acestea beneficiază de până la 7 camere spațioase (inclusiv zonă de living şi dining), finisaje premium, 2 sau 3 terase, iar la parter dispun de grădini cu suprafețe de până la 200 mp.

„Bonton Luxury Villas înseamnă mai mult decât un ansamblu rezidențial de lux. Este un proiect cu adevărat aparte, conceput să transforme rutina vieții urbane și să ofere comunității de rezidenți o experiență de locuire unică. Toate facilitățile pentru un stil de viață activ și sănătos se află la câțiva pași, de la sală de sport, piscină, la cele 900ha ale Pădurii Băneasa, care oferă numeroase opțiuni de recreere în natură. Totodată, locația ansamblului asigură accesul rapid către punctele de interes din nordul capitalei, de la școlile internaționale de top, zonele de birouri, la parcuri, restaurante sau aeroport. Datorită acestor avantaje, proiectul este căutat atât de către clienți care își doresc o locuință proprie, cât și de cei interesați de o oportunitate de investiție. Estimăm că până la finalul anului vom ajunge la un grad de contractare de peste 90% a primei faze”, afirmă Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden.

În ceea ce privește profilul cumpărătorilor, majoritatea sunt antreprenori sau angajați pe poziții de middle & top management, cu vârste de peste 35 de ani, aproximativ o treime dintre aceștia fiind expați. Circa 60% dintre clienți au achiziționat o vilă în ansamblu ca locuință pentru familie, în timp ce un procent de 40% este reprezentat de investitori, atrași de randamentul investițional profitabil (8% anual) de care pot beneficia prin închirierea unei vile.

Proiectul Bonton Luxury Villas se află în prezent în a doua etapă de dezvoltare, cu 30 de vile, al cărei termen de livrare este preconizat pentru a doua parte a anului 2023. Valoarea totală a investiției în proiect este de peste 19 milioane de euro.

City Garden Residence face parte dintr-un grup de companii cu capital din Asia, cu o vastă experiență în dezvoltări și investiții în domeniul imobiliar. În cei peste 10 ani de activitate pe piața din România, City Garden a finalizat cu succes mai multe proiecte rezidențiale medium-premium în zonele centrale și ultracentrale din București și în zona Pipera: 21 Downtown, Apollo D’or şi City Garden Pipera.