Light Dark

Reprezentanta companiei imobiliare spune că diversificarea serviciilor și calitatea acestora sunt lucrurile care fac diferența.

Diana Georgescu Neofort Biz 2Diana Georgescu, New Homes Project Manger în cadrul Neofort BIZ,  spune că, în 2016, compania a înregistrat mai multe realizări de care este foarte mândră, printre acestea regăsindu-se vânzarea unui total de aproximativ 770 de unități locative de la începutul anului, demararea în asociere cu un grup de investitori a unui proiect rezidențial de 60 de unități într-o zonă ultracentrală a capitalei, dublarea echipei de vânzări. ”Pentru  al treilea an consecutiv ne regăsim în primele trei locuri în topul firmelor din sectorul 2”, spune Diana Georgescu.

CPI: Cu ce considerați că se diferențiază agenția dvs în piața imobiliară?

Încă de la înființarea companiei am urmărit o politică de dezvoltare ușor diferită de modelul clasic, targetul nostru presupunea un start în domeniul de real estate bazat pe consultanță, urmând ca pe termen scurt și mediu să diversificăm serviciile oferite și activitățile desfășurate. Astfel în prezent venim cu o ofertă de servicii integrate, în același proiect având calitatea de dezvoltator-beneficiar, antreprenor general în cadrul lucrărilor de construcție cât și consultant imobiliar.

Am intrat în domeniul imobiliar ca simplă agenție imobiliară, iar în patru ani de activitate am dezvoltat mai multe divizii după cum urmează: divizia consultanță imobiliară, divizia dezvoltare imobiliară, divizia de comercializare de tâmplărie PVC, divizia de proiectare și arhitectură și divizia de construcții.

CPI: Care considerați că este viziunea care vă diferențiază ca manager de agenție?

Urmărim în permanență optimizarea relației calitate bunuri și servicii oferite-preț cerut-viteză de rotație a capitalului investit.

CPI: Transmiteți un mesaj comunității imobiliare din România.  

Mizați pe calitatea serviciilor oferite și pe relația win-win.

Despre proiectul Manager de Agenție

Echipa Imobiliare.ro a crezut încă de la început în dezvoltarea unei comunități imobiliare puternice, a unui grup în care sunt bineveniți toți cei care se regăsesc în valorile sale.

Evenimentul CPI – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și platforma Conținut pentru Profesioniștii în imobiliare, hub.imobiliare.ro, sunt două dintre acțiunile ample care s-au născut pentru a sprijini dezvoltarea domeniului imobiliar.

Scopul proiectului Manager de agenție este de a duce această cunoaștere a brokerilor și agenților imobiliari la un nivel mai profund, pornind de la valorile și viziunea lor, în primul rând.