Hagag Development Europe anunță al doilea proiect pe piața rezidențială de lux din România

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe anunță un nou proiect în România.

h eliade 9 residence
H Eliade 9 Residence

Este vorba despre un bloc cu 35 de apartamente de lux situat în cartierul Primăverii din București.

H Eliade 9 Residence va fi construit pe un teren de 2.000 de mp de pe Bulevardul Mircea Eliade și va avea un regim de înălțime S+P+4+5R. Acesta va dispune de o suprafață construită de circa 6.000 de mp, lucrările urmând să fie finalizate în anul 2020.

Proiectul rezindențial curpinde, totodată, 70 de locuri de parcare subterane și supraterane.

Până acum, 25% dintre unități au fost rezervate.

H Eliade 9 Residence este al doilea proiect al dezvoltatorului imobiliar pe piața rezidențială de lux, după H Pipera Lake.

h pipera lake
H Pipera Lake

Acesta din urmă va fi amplasat pe un teren de 57.000 de mp și va cuprinde 17 clădiri cu 1.350 de apartamente de tip studio dublu, cu 2 și 3 camere și peste 1.600 de locuri de parcare.

În portofoliul Hagag Development Europe, parte a Hagag Group din Israel, se află în prezent cinci proprietăți, mai exact două terenuri în zona Pipera, unul în zona Primăverii și două clădiri aflate pe Calea Victoriei din Capitală.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])