Light Dark

În acest an, dezvoltatorul de proiecte rezidențiale va demara faza a doua de dezvoltare a mai multor ansambluri.

adora pipera 1Dezvoltatorul rezidențial Tagor a vândut, în anul 2016, 120 de apartamente în toate proiectele rezidențiale dezvoltate în București, Timișoara și Arad și a început faza a doua de dezvoltare a proiectelor din Arad, Bragadiru și Timișoara.

Lucrările pentru cea de-a doua fază din cadrul proiectului rezidențial din Bragadiru, Adora Urban Village, cuprinzând două noi blocuri cu un total de 94 de apartamente, a început în august 2016, pe fondul dezvoltării masive din această zonă, care s-a schimbat şi aglomerat extraordinar de mult în ultimii 3-4 ani. Prima fază din cadrul proiectului Adora Urban Village a fost vândută în totalitate.

De asemenea, lucrările de construcție din cea de-a doua fază a proiectului Adora Park din Arad vor porni la începutul anului 2017 și vor include un parc și un bloc cu 106 apartamente. Prima fază din cadrul proiectului este 100% vândută.

În plus, ansamblul rezidențial Adora Forest din Timișoara va continua să se dezvolte în 2017 cu cel de-al doilea bloc cu 115 de apartamente la un standard de calitate superior. Prima fază a proiectului Adora Forest, blocul cu 107 apartamente și garsoniere mari, cu parter și 11 etaje, este vândută în proporție de 85%. La proiectul Pipera, echipa Tagor a vândut 50% din unități.

În toate proiectele dezvoltatorului imobiliar Tagor, cea de-a doua fază vine cu îmbunătățiri ale standardelor construcțiilor rezidențiale, introducând la toate apartamentele în curs de dezvoltare sistemul de încălzire prin pardoseală, în locul încălzirii clasice prin calorifere de fier sau aluminiu. Încălzirea prin pardoseală este o soluție modernă, ce economiseşte energie şi este eficientă din punct de vedere al costurilor, şi care va fi standard pentru toate apartamentele, fără niciun cost suplimentar pentru cumpărători.

Proiectele Adora sunt o investiţie imobiliară a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar şi administratorului de proprietăţi Tagor. Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, au continuat în 2014 şi 2015 cu Adora Park în Arad, Adora Forest în Timişoara şi Adora Pipera din nordul Bucurestiului.