Light Dark

Dezvoltatorul imobiliar Iridex Group a vândut 50% din ansamblul rezidențial Grunenpark, un complex de 85 de apartamente cu două, trei și patru camere, situat în cartierul Drumul Taberei.

rsz_grunenpark_stadiu_lucrari_august_2017În prezent lucrările sunt în plină desfășurare, proiectul ce constă în trei blocuri urmând să fie livrat în trimestrul II al anului viitor. Investițiile totale ale dezvoltatorului pentru complexul rezidențial Grunenpark ajung la 10 milioane de euro.

”Am mizat pe dezvoltarea unei comunități, într-o zonă verde, oferind unități rezidențiale ce pot asigura tot confortul unei vieți urbane: apartamente cu suprafețe generoase în blocuri cu regim de joasă înălțime, boxe pentru depozitare și facilități precum parc și loc de joacă pentru copii”, explică Anca Bănățeanu, reprezentant Iridex Group.

Complexul Grunenpark este ridicat într-o zonă de vile, intenția dezvoltatorului fiind de a oferi o alternativă celor care doresc să locuiască aici, dar nu își pot permite o vilă și costurile de administrare ale acesteia.

Cererile au venit cu precădere din partea familiilor tinere, la început de drum: o nișă este formată din persoane care locuiau cu chirie și vroiau propria casa, iar cealaltă o constituie clienții care doresc un ”upgrade imobiliar” – renunță la apartamentul de bloc vechi pentru unul nou, cu o cameră în plus. Cele mai bine vândute au fost unitățile cu trei camere.

Toate apartamentele din complexul Grunenpark se încadrează în TVA de 5%, dezvoltatorul derulând până la finele lunii august o promoție pentru apartamentele cu două și trei camere: 58.731 de euro, respectiv 77.820 de euro, prețurile afișate având inclusă taxa pe valoare adăugată, în condițiile legii. Modalitatea de plată este un avans de minim 15 %, restul urmând să fie achitat la semnarea contractului de vânzare-cumpărare, în primăvara anului următor.

Despre Iridex Group

Compania a fost înființată în 1990, având o experiență de peste 25 de ani în domeniul construcțiilor, dezvoltărilor imobiliare și administrării de imobile. În portofoliul Iridex se află patru clădiri de birouri, cu o suprafață cumulată de 30.000 mp, în zona de nord a Bucureștiului. Toate clădirile sunt 100% închiriate către companii multinaționale private și două instituții publice. Sesizând revenierea segmentului rezidențial și a cererii în creștere pentru spații moderne de locuit, Iridex a decis să își diversifice portofoliul și a început în toamna anului 2016 un proiect rezidențial în cartierul Drumul Taberei.