Nordis Group a început livrarea unităților din ansamblul Nordis Mamaia

Nordis Group a început astăzi procesul de predare a apartamentelor din cadrul Nordis Mamaia. În prima zi numărul unităților predate este de peste 50 de unități, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții grupului.

Foto: Nordis Group

Predarea apartamentelor va avea loc zilnic, atât la biroul din Mamaia, cât și la sediul principal din București, până la finalul anului, urmând semnarea contractelor de vânzare-cumpărare pentru până la 1.000 de apartamente, atât din divizia hotelieră, cât și din cea rezidențială.

După predarea apartamentelor, Nordis Group va achita proprietarilor venitul pasiv, în funcție de valoarea investiției făcute. Suma corespondentă fiecărei luni începe de la 520 Euro pentru cumpărătorii noi și asigură un randament anual de 7%, potrivit calculelor Nordis Group.

„Un carusel de emoții pozitive – așa putem descrie tot parcursul proiectului Nordis Mamaia. Am început cu un vis mic, iar când a apărut oportunitatea, am ales să ridicăm standardul și să ne setăm obiective mărețe, de a dezvolta cel mai mare ansamblu hotelier și rezidențial de 5 stele din România, cu facilități diverse, care mențin atractivitatea turistică pe tot parcursul anului. Am învins perioada dificilă cauzată de pandemie, război și inflație și am început predarea primelor 1.000 de apartamente din etapa I și ne pregătim pentru deschiderea hotelului, ce va avea loc la finalul anului 2022”, declară Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

Ansamblul Nordis Mamaia 5 stele este un ansamblu mixt, dezvoltat în două etape, la cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și eficiență energetică, în conformitate cu normele certificării GREEN Homes.

Prima etapă include două clădiri hoteliere și două rezidențiale, ideale pentru locuințe de vacanță cu vedere spre Marea Neagră și Lacul Siutghiol. Stadiul lucrărilor la etapa a doua a ansamblului Nordis Mamaia vizează pregătirea fundației prin introducerea a 400 de piloți forați la o adâncime de 24 de metri. Termenul de predare a fazei a doua este planificat pentru finalul anului 2023.

Proiectul a fost demarat în mai 2019, având ca obiectiv construirea a două clădiri emblematice, în zona de nord a stațiunii Mamaia.
În iunie 2020, prima clădire era deja finalizată și, în pofida tuturor dificultăților create de pandemie, lucrările de construire au continuat, pentru ca în prezent, etapa I, formată din patru clădiri, să fie aproape finalizată.

În 2021, Nordis Group a achiziționat terenul alăturat pentru a putea dezvolta o a doua etapă a proiectului și mai multe puncte de atracție, divertisment, relaxare și petrecere a timpului liber, având astfel posibilitatea de a oferi un mix unic de facilități pe litoralul românesc: SPA de 3.200 mp, sală de fitness, piscine interioare și exterioare, restaurante și cafenele, sală polivalentă pentru evenimente, loc de joacă, cinema VIP, centru de recuperare medicală.

Citește și: Nordis Group anunță începerea livrărilor din ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia. Până la 1000 de unități vor fi predate anul acesta

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])