Light Dark

Suma reprezintă valoarea precontractelor de vânzare de apartamente în cadrul celor 4 proiecte pe care le are în dezvoltare Nordis Group.

Foto: Nordis Group

Semnarea contractelor de vânzare-cumpărare de la Nordis Mamaia, care a început pe 15 iulie și se desfășoară până la finalul anului, va majora considerabil totalul încasărilor anuale, potrivit informațiilor transmise.

“În piața imobiliară, anul 2022 a urmat trendul ascendent al anului trecut, odată cu relaxarea situației pandemice, dar mai ales cu mărirea pragului de TVA de 5% până la suma de aproximativ 140.000 de Euro. (….) Războiul din Ucraina a cauzat o perioadă de analiză cu privire la achiziții, însă acest moment a fost depășit, paradoxal, tocmai pentru că inflația a crescut, de la 8,4% în ianuarie până la 15% în luna iunie. În acest context, oamenii au dorit să își protejeze economiile și să facă investiții sigure. Astfel, Nordis Group a semnat promisiuni de vânzare, în primele 6 luni ale anului, pentru 255 de unități din proiectele sale: Nordis Mamaia, Nordis Sinaia, Nordis Brașov și Nordis View din București, anunță reprezentanții Grupului Nordis

Din data de 15 iulie, Nordis Group a demarat procesul de predare a unităților finalizate de la Nordis Mamaia. Semnarea contractelor de vânzare-cumpărare va avea loc etapizat, până la finalul anului urmând să fie predate proprietarilor până la 1.000 de unități.

„Am început predarea apartamentelor finalizate din etapa I Nordis Mamaia, ceea ce devine cel mai important factor de credibilitate pentru publicul nostru. Faptul că mai avem disponibile numai 11% din volumul unităților gata de predare din Nordis Mamaia sporește interesul. Pentru partea a doua a anului 2022 ne așteptăm la rezultate superioare comparativ cu prima parte a anului. Gradul de recomandare a clienților existenți, pe care îl avem la nivelul tuturor proiectelor noastre se apropie de 40%, aspect ce validează nivelul de încredere și satisfacție a cumpărătorilor, dar și faptul că investitorii vor, în comunitățile nou create, persoane similare lor”, declară Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group.

În primele 6 luni ale anului, în cadrul Nordis Mamaia au fost vândute 135 de unități din etapa II și 57 de unități din etapa I. Cele mai bine vândute unități au fost apartamentele rezidențiale de tip studio din etapa a II-a de dezvoltare a Nordis Mamaia.

La finalul anului este planificată inaugurarea Nordis Hotel Mamaia.

Citește și: Nordis Group a început livrarea unităților din ansamblul Nordis Mamaia