One United Properties a cumpărat cu 18 milioane de euro un teren în Floreasca

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a cumpărat cu suma de 18 milioane de euro un teren situat în zona Floreasca din Capitală. 

Terenul intravilan, cu o suprafață de 25.839 de mp, este compus din două loturi și dispune de o deschidere de circa 120 de metri la Lacul Floreasca.

Licitația pentru acesta a fost demarată de operatorul de telefonie mobilă Telekom România la începutul anului 2018, în februarie. Prețul de pornire a fost de 13,9 milioane de euro, fără TVA.

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties este specializat în proprietăți rezidențiale exclusiviste, dar și în clădiri de birouri din București. Printre proiectele companiei se numără One Herăstrău Park, One Charles de Gaulle și One Herăstrău Plaza.

Compania a livrat în ultimii patru ani 376 de apartamente. Alte 387 de unități rezidențiale se află în construcție.

Citește și: AFI Europe România a cumpărat un teren în București cu 23 de milioane de euro

Citește și: Încep lucrările de construcție la One Floreasca City, proiectul rezidențial dezvoltat pe terenul fostei fabrici Automatica

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])