Light Dark

One Herăstrău City – noul proiect ce urmează să fie dezvoltat, cuprinde peste 900 de apartamente în șapte turnuri înalte.

One United Properties anunță achiziționarea unui teren situat în sectorul 1 din București, pe Bulevardul Poligrafiei nr. 50 și 52-54, în spatele Casei Presei din București. Valoarea tranzacției se ridică la aproximativ 60 de milioane de euro.

One Herăstrău City va cuprinde aproximativ 900 de apartamente în cadrul a șapte turnuri, care se vor întinde pe o suprafață totală construibilă (GBA) de până la 150.000 mp deasupra solului și 70.000 mp subteran. Noua dezvoltare va integra și o zonă comercială cu numeroase facilități și servicii destinate comunității, precum un SPA cu sală de sport, piscină semi-olimpică, restaurante, cafenele, dar și magazine de mici dimensiuni care vor oferi diverse servicii. Dezvoltarea One Herăstrău City va fi poziționată în imediata apropiere a Parcului Herăstrău.

Citește și: One United Properties achiziționează un teren de 10.710 metri pătrați pentru o nouă dezvoltare rezidențială

„Tranzacția face parte din strategia One United Properties de a constitui un pipeline solid pentru viitoare dezvoltări sustenabile. Ne propunem ca prin noua dezvoltare One Herăstrău City să continuăm strategia companiei în ceea ce privește regenerarea urbană și să revitalizăm o zonă abandonată. În prezent derulăm o operațiune de majorare a capitalului social, care are ca scop atragerea de capital ce urmează să fie investit cu prioritate în noi dezvoltări, iar One Herăstrău City este una dintre cele zece dezvoltări pe care compania le va finanța cu noul capital”, a declarat Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties.

Potrivit informațiilor transmise, terenul  achiziționat are o suprafață de 36.869 mp și include 19 clădiri vechi, ce urmează să fie demolate de către dezvoltator.

Citește și: Piața rezidențială în trimestrul doi din 2022: ce s-a întâmplat cu prețurile locuințelor, cum au evoluat cererea și oferta