One United Properties începe vânzările pentru One Lake Club Faza II

One Lake Club Faza II include 2 clădiri cu aproximativ 119 unități rezidențiale, grădini la parter cu acces direct la parc, precum și 136 de locuri de parcare.

Foto: One United Properties

One United Properties (BVB: ONE) anunță începerea vânzărilor pentru faza a doua a dezvoltării One Lake Club, situată pe malul Lacului Tei și care este estimată a fi livrată în 2024. Proiectat ca un club rezidențial, ansamblul oferă apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cât și penthouse-uri.

Dezvoltatorul a început deja lucrările de construcţie în urmă cu câteva luni, iar în prezent acestea acoperă nivelul subteran și structura. Proiectul va beneficia de un sistem de tip geoexchange, unul dintre cele mai eficiente din punct de vedere energetic, care reduce semnificativ costurile pentru încălzirea și răcirea spațiilor.

Foto: One United Properties

„Dezvoltarea One Lake Club vine cu multiple beneficii pentru viitorii săi rezidenți, care vor avea acces la locuințe moderne, servicii incluse chiar în ansamblu, spațiu verde pentru relaxare și o vedere spectaculoasă asupra Lacului Tei. Construim această dezvoltare după un concept integrat care răspunde celor mai exigente solicitări și, la fel ca toate apartamentele pe care le livrăm, și cele de la One Lake Club vor beneficia de certificarea verde acordată de Romania Green Building Council. Interesul crescut pentru această zonă și facilitățile oferite de ea ne-au determinat să extindem proiectul One Lake Club prin această a doua fază, pentru care am lansat deja vânzările de unități rezidențiale”, spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Valoarea brută de dezvoltare pentru One Lake Club Faza I și Faza II este de 214,9 milioane de euro. Faza I a proiectului include 5 turnuri cu aproximativ 586 apartamente, prevăzute cu 787 locuri de parcare.

Citește și: Investitorii au tranzacționat acțiuni ONE în valoare totală de 362 milioane de lei în primul an de la listarea One United Properties la BVB

Citește și: Indicele Imobiliare.ro: Prețurile apartamentelor au evoluat diferit în principalele orașe din țară

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])