One United Properties obține autorizația de construire pentru One Mamaia Nord Faza 2

Odată cu obținerea autorizației de construire, dezvoltatorul va începe lucrările pentru cea de-a doua Fază a ansamblului, cu o suprafață totală construită de aproximativ 17.000 mp, estimată a fi livrată în primul trimestru al anului 2025.

One Mamaia Nord

One Mamaia Nord Faza 2 va fi formată dintr-o clădire cu două scări însumând 10.000 mp de suprafață vandabilă de apartamente cu design contemporan și peste 3.000 mp destinați grădinilor și teraselor private. De asemenea, dezvoltarea va beneficia de 142 de locuri de parcare subterane dispuse pe 2 niveluri. Asemenea Fazei 1 a dezvoltării, One Mamaia Nord Faza 2 va beneficia de apartamente cu vedere frontală sau laterală la mare, precum și de o compartimentare inteligentă a spațiului, finisaje de înaltă calitate și de toate avantajele clădirilor verzi. Fațadele ventilate sunt special proiectate pentru a atenua zgomotul și radiațiile.

One Mamaia Nord

„Înconjurată de o varietate mare de plaje și restaurante, dezvoltarea One Mamaia Nord este situată în cea mai dorită zonă pentru vacanțe și distracție de pe litoralul românesc. Acest concept boutique reprezintă siguranța calității în materie de locuire la malul mării, fie că vorbim de locuințe de vacanță, fie de unele permanente. Cererea pentru acest segment este una dinamică și pe plan local și ne este confirmată de popularitatea de care s-au bucurat unitățile din faza 1 a dezvoltării One Mamaia Nord, vândute deja în totalitate”, spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

La sfârșitul anului 2020, One United Properties anunța achiziția a cinci loturi de teren în imediata apropiere a Fazei 1, terenuri destinate extinderii dezvoltării One Mamaia Nord.  One Mamaia Nord Faza 1 a fost finalizată în 2021.

 

Citește și: SunLake Residence: peste 80% din turnul de 12 etaje situat pe malul lacului Fundeni a fost deja antecontractat, la numai 6 luni de la demararea lucrărilor. Interes uriaș pentru clădirea B

Citește și: Piața imobiliară actuală văzută prin ochii jucătorilor din Brașov. Scad prețurile?

Citește și: Imobiliare.ro: Septembrie aduce corecții de preț pe anumite segmente mass-market

 

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])