Light Dark

HILS Development își extinde portofoliul cu un nou proiect rezidențial, numit HILS Sunrise. 

HILS Sunrise va cuprinde 716 apartamente, dispuse în patru blocuri. Lucrările au fost demarate deja și se estimează că acestea vor fi finalizate cel târziu la începutul anului 2025.

“Standardele și ritmul de dezvoltare pe care ni le-am impus și pe care le respectăm sunt posibile datorită unui ecosistem complex, cu forță de construcție in-house, dezvoltat în 20 de ani de experiență în domeniu, astfel încât, indiferent de dimensiunea proiectelor sau zona în care se află ele, construim cu viziunea de a oferi spații de trăit, nu doar de locuit, pentru clienții noștri și generațiile ce urmează”, a declarat Ionuț Negoiță, fondator și CEO HILS Development.

Vânzările pentru HILS Sunrise s-au deschis săptămâna aceasta, în cadrul Salonului Imobiliar București, eveniment al cărui partener principal este Imobiliare.ro Finance, brokerul de credite din cadrul grupului Imobiliare.ro.

Noul proiect este al patrulea dezvoltat de companie în zona de est a Bucureștiului. Acesta va fi construit pe baza unui Plan Urbanistic Zonal autorizat, în trecut, de către IKEA și va fi poziționat practic față în față cu HILS Pallady, cel mai mare ansamblu rezidențial din portofoliul dezvoltatorului care a fost finalizat deja și cuprinde 1.908 apartamente.

Dezvoltatorul mai are, pe lângă cele două proiecte despre care am amintit deja, și un alt proiect aflat într-un stadiu avansat de construcție în apropiere, numit HILS Brauner. Acesta din urmă cuprinde 1.336 de apartamente și are termen de finalizare până la începutul anului viitor.

Din portofoliul HILS Development fac parte, de asemenea, proiectele HILS Splai, la rândul său aflat într-un stadiu avansat de construcție, și HILS Republica și HILS Pallady 45 care vor fi lansate spre vânzare până la sfârșitul acestui an.