Light Dark

Proiectul One Herăstrău Towers, 85% precontractat. Stadiul lucrărilor

Lucrările pentru structura celor două clădiri din proiectul de regenerare urbană One Herăstrău Towers, dezvoltat de One United Properties în nordul Bucureștiului, au fost finalizate. Până acum, proiectul a fost precontractat în proporție de 85%.

Proiectul One Herăstrău Towers cuprinde 139 de locuințe, alături de șapte spații comerciale și de șase spații de birouri cu o suprafață totală de 5.055 mp, amplasate în două clădiri turn.

Structura a fost finalizată pentru ambele corpuri, lucrările de izolare termică a fațadei au depășit un procent de 40%, iar infrastructura instalațiilor a fost realizată deja în proporție de 80%.

“Lucrările avansate pentru acest proiect mixt se încadrează în termenul de finalizare al proiectului stabilit pentru sfârșitul acestui an. Finalizarea structurii permite acum avansarea lucrărilor, astfel că în următoarele cinci săptămâni vom demonta ambele macarale. 85% din întreg proiectul a fost deja precontractat, interesul clienților pentru unitățile rezidențiale, zona unde este amplasat ansamblul și conceptul de design fiind unul crescut”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Sales One United Properties.

Proiectul este amplasat pe Strada Nicolae Caramfil din nordul Capitalei, pe locul unei clădiri abandonate, pe care dezvoltatorul a demolat-o înainte de începerea lucrărilor.

“Prin acest proiect redăm cartierului și comunității un spațiu care era abandonat, astfel încât pe locul unei clădiri neterminate și aflate în ruină vom vedem un complex arhitectural care va anima locul, un real agregator de comunitate urbană și stil de viață actual și sănătos”, a mai spus Dumitrașcu.

One Herăstrău Towers a obținut recent și pre-certificare Green Homes din partea Romania Green Building Council.

Citește și: Un nou ansamblu boutique de lux, dezvoltat de One United Properties în București prin divizia Neo

Citește și: Are 17 ani de experiență și duce luxul la superlativ în real estate. Dacă vrei o carieră în domeniu, sfatul ei este simplu – „Ascultă-ți intuiția!”

Citește și: România, pe primul loc în UE. Avans semnificativ la nivelul lucrărilor de construcții în februarie