Light Dark

RE/MAX România anunță încheierea unui parteneriat cu Tradesilvania, platformă de investiții digitale specializată în tranzacționarea criptomonedelor, prin care își propune să ofere clienților posibilitatea de a realiza tranzacții imobiliare cu active digitale.

Potrivit informațiilor transmise din partea RE/MAX România, parteneriatul vine ca urmare a mai multor solicitări și chiar tranzacții încheiate cu crypto, însă printr-un proces destul de lung și anevoios. De altfel, parteneriatele de acest tip reprezintă o tendință care se regăsește și în alte piețe unde activează RE/MAX

„Tot mai mulți vânzători și dezvoltatori imobiliari din țările vestice, și chiar din România, acceptă plata în criptomonede, tendință care se află pe un trend ascendent de o bună perioadă. Peste câțiva ani, tranzacțiile cu active digitale nu vor mai fi deloc exotice, drept urmare trebuie să ne pregătim din timp pentru noua normalitate a viitorului. Parteneriatul nostru cu Tradesilvania vine, așadar, ca o continuare a strategiei noastre de dezvoltare și deschide o nouă cale modernă de tranzacționare, sigură și eficientă pentru clienții noștri”, a declarat Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România.

Platformă de investiții digitale specializată în tranzacționarea criptomonedelor – Tradesilvania.com este prezentă în România de peste 4 ani, în Cluj-Napoca și București și oferă acces 24/7 la 56 de criptomonede, servicii OTC (over the counter), servicii de asset management, custodie și infrastructură financiară blockchain pentru persoane fizice, companii și instituții.